SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 805
adım Ahmet daha kargoya bile vermediler. hala bekliyorum ne olacağını.Alfabetik sıraya göre yolluyorlar.
adım Ahmet daha kargoya bile vermediler. hala bekliyorum ne olacağını.Alfabetik sıraya göre yolluyorlar.
ürünüm gelmezse nereye şikayet edebilirim?Kargosu dağıtıma çıkan bir üyemiz vardı gelince fotoğraf eklerse seviniriz.
THH var bildiğim kadarıyla.ürünüm gelmezse nereye şikayet edebilirim?
Arkadaşlar en fazla 3 tuşa basabiliyormuşuz bunun kullanımda ne gibi etkileri olur ben mesela oyun oynayan birisiyim 3 taneden fazla tuşa basıyorum oyun oynarken falan
Alıntıyı görüntüle![]()
MF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye Siyah
MF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Mekanik Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!www.monofiyat.com
Bir kullanıcı test ettiğini söylemiş ve full anti-ghosting olduğunu belirtmiş.
Kahvaltıda yedi kıtır kıtır hiyarınıAynen birinin dağıtıma çıkmıştı ne oldu o
Hay şansıma tüküreyim benim ne farklılığım var en erken alanalardanım neden kargolanmadıKargolanan kişilerin ürünleri ellerine ulaşmaya başladı bile, şu ana kadar kargolanmadıysa iptal edilecektir, stoklar tükenmiş.
Alıntıyı görüntüle
En erken alanlardan değilsiniz, konu geç açıldı zaten, büyük ihtimalle stok bitmişti konu açıldığında.Hay şansıma tüküreyim benim ne farklılığım var en erken alanalardanım neden kargolanmadı![]()