Denemeden bilemezsin...Arkadaşlar ryzen 5 2600 işlemci var bende 4.1 ghz yapacam kendisi 3.9 a kadar oto çıkabiliyor. 120mm sıvı soğutma var bende 4.1 yapsam ses olurmu
Hocam ben de yapmayı düşünüyorum stok soğutucuyla 4.0 ghz OC yi nereden yaptınız Ryzen Master dan mı ?Denemeden bilemezsin...
Evet.Hocam ben de yapmayı düşünüyorum stok soğutucuyla 4.0 ghz OC yi nereden yaptınız Ryzen Master dan mı ?
Ve birde 4.0 ghz çıkınca ısınma çok oldu mu oyunlarda mesela kaç dereceyi görüyorsunuz ?Hocam ben de yapmayı düşünüyorum stok soğutucuyla 4.0 ghz OC yi nereden yaptınız Ryzen Master dan mı ?
En iyisi bios bende bostan yapacam 4.0 yapacaksan 0.198 ver dene ben 4.1 yapacam 0.300 verceem voltajıHocam ben de yapmayı düşünüyorum stok soğutucuyla 4.0 ghz OC yi nereden yaptınız Ryzen Master dan mı ?
Stok soğutucuysa sakın yapma.Hocam ben de yapmayı düşünüyorum stok soğutucuyla 4.0 ghz OC yi nereden yaptınız Ryzen Master dan mı ?
Muazzam bir TürkçeArkadaşlar ryzen 5 2600 işlemci var bende 4.1 ghz yapacam kendisi 3.9 a kadar oto çıkabiliyor. 120mm sıvı soğutma var bende 4.1 yapsam ses olurmu
60-65 arası oyunlarda en fazla 73 gördüm oda GTA 5. Stress testinde tabii dayanamıyor sıcaklıktan dolayı 95 e ulaşıyor lakin sadece oyun için 4.0 hatta belki 4.1 yapabilirsin.Ve birde 4.0 ghz çıkınca ısınma çok oldu mu oyunlarda mesela kaç dereceyi görüyorsunuz ?
Arkadaş yapmış bir sıkıntısı olur mu ki hocam 4 olmasa bile 3.9 sabitlesem faydası olmaz mı?
Çok aşırı sıcak olur işlemci.Arkadaş yapmış bir sıkıntısı olur mu ki hocam 4 olmasa bile 3.9 sabitlesem faydası olmaz mı?
SENİN SOĞUTMAN NEMuazzam bir Türkçe
[
Senin soğutma ne60-65 arası oyunlarda en fazla 73 gördüm oda GTA 5. Stress testinde tabii dayanamıyor sıcaklıktan dolayı 95 e ulaşıyor lakin sadece oyun için 4.0 hatta belki 4.1 yapabilirsin.