10000TL Sistem önerisi

Birol Azak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
988
Herkese selamlar 10000TL bütçem var bu sene üniversiteye geçicem oyüzden sağlam bir sistem toplamak istiyorum sizce şuan ortalama bir rtx2060'lı sistem mi almalıyım yoksa donanım arşivinin veya başka kişilerin çıkaracağı sistemleri beklemeli miyim ? Önerileriniz bekliyorum.

NOT:ŞUAN İDARELİK BİR BİLGİSAYARIM VAR.

Herkese selamlar 10000TL bütçem var bu sene üniversiteye geçicem oyüzden sağlam bir sistem toplamak istiyorum sizce şuan ortalama bir rtx2060'lı sistem mi almalıyım yoksa donanım arşivinin veya başka kişilerin çıkaracağı sistemleri beklemeli miyim ? Önerileriniz bekliyorum.

Şuanda stok durumu falan sıkıntılı olduğu için fiyatlar normalin aşırı üstünde beklemeni öneririm.

Şuanda stok durumu falan sıkıntılı olduğu için fiyatlar normalin aşırı üstünde beklemeni öneririm.
şöyle yazın sonuna doğru rtx 3060lı bir sistem çıksa çok güzel olur , yaz sonuna kadar bekleyebilirim

10K'ya 2060'lı sistem yok. Olsa da diğer parçaları dandik olur. Kaliteli bir 1660 super sistem toplamanızda fayda var. Ama hazır sistem tercih ederseniz daha iyi olur. Öneri olarak:

100-200 civarına bir soğutucu alırsanız tadından yenmez.

Ben Denk geldi DA-Sistem5 aldım 9000₺ . Sonrasında 2 sistem daha çıkaracaktı. Ama doların ani çıkışı bunu baltaladı. Ben 8 yıldır aynı laptobu kullanıyordum. Denk geldi aldım. Sende idare eden bir pc varsa bekle derim. Dolar ve mining varken fiyatlar fazla fazla uçuk...

Al geç, SSD'yi A2000 yapabilirsin.

10K'ya 2060'lı sistem yok. Olsa da diğer parçaları dandik olur. Kaliteli bir 1660 super sistem toplamanızda fayda var. Ama hazır sistem tercih ederseniz daha iyi olur. Öneri olarak:

100-200 civarına bir soğutucu alırsanız tadından yenmez.
alttaki arkadaşın attığı sistem var aklımda aslında

Cidden böyle şeyler şans işi mesela sen alırsın sonra biri 9kya çıkarır 1k paran gider bazen çıktığında haberin olmaz veya geç kalırsın bu sefer fiyatlar da artar daha da kötü olur bence önerilen RTX sistemi almakta fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri