genel kullanım için hoparlör tavsiyesi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,621
selamlar, kulak içi kullanıyorum ve bazen kulağımı/başımı ağrıttığı oluyor bilgisayarda başka ses çıkışı olmadığı için de çıkaramıyorum.
bu sebep ile hoparlör almaya karar verdim aklımda bir bütçe yok.

ne için kullanacağıma gelirsek;
dizi/film
fps oyunları
şarkı/müzik

ses kalitesi ve temizliği olarak güzel ve tatmin edici bir şey almak istiyorum, aklımda jbl go 2 tarzı bir şey var hem kablolu hem kablosuz olduğu için ancak ne kadar iyidir bilemiyorum veya daha iyisi vs var mıdır

selamlar, kulak içi kullanıyorum ve bazen kulağımı/başımı ağrıttığı oluyor bilgisayarda başka ses çıkışı olmadığı için de çıkaramıyorum.
bu sebep ile hoparlör almaya karar verdim aklımda bir bütçe yok.

ne için kullanacağıma gelirsek;
dizi/film
fps oyunları
şarkı/müzik

ses kalitesi ve temizliği olarak güzel ve tatmin edici bir şey almak istiyorum, aklımda jbl go 2 tarzı bir şey var hem kablolu hem kablosuz olduğu için ancak ne kadar iyidir bilemiyorum veya daha iyisi vs var mıdır
hocam bütçe sanırım vahiy yoluyla gönderiliyor

kablosuz alırsan pc de kullanımı zor oluyor tavsiye etmem
jbl charge 3 e sahipim 250tl lik logitech sistem çok daha iyi ses veriyor

hocam bütçe olmadan bir şey diyemeyiz yani şuan ne kadar verebilirsiniz ona göre bir şeyler söyleyelim
ortalama 300 civarları, temiz ses versin yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

350 TL olmuş logitech sistem bu arada
bu güzel gibi tercihlerime ekledim, teşekkürler

tasarımı güzelmiş, seside iyiyse tercihlerime ekleyeceğim. teşekkürler

oto teyp dediğiniz nedir? ayrıca biraz büyük duruyor, masam geniştir ama buna uygun bir yer yok gibi duruyor

oto teyp dediğiniz nedir? ayrıca biraz büyük duruyor, masam geniştir ama buna uygun bir yer yok gibi duruyor
https://www.hepsiburada.com/jameson...usb-li-4x55watt-p-HBV00000MYZ8Z?magaza=Eminal bu eski araçlarda olan müzik açma aparatı

ama eletronik bilgisi lazım
tak çalıştır değildiz bunlar

Geri