Neler Yeni

Minecraft 1.16.3 ile 1.16.5 Arasında Çok Fark Varmıdır

Doğukan Adal 5800x le kasıyordu ara ara.
onun oyunu kasıyor ya zaten genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha tam çıkmadı.
1.16.5 de antik kalıntı farmı var, onu yapar kasılır bayağı, sonra geçer 1.17'ye.
Şimdi 1.17 kurmasın.
antik kalıntı farmı nasıl oluyor bu arada ilk defa duydum netherit için aslında baya iyi birde gold farm yaptımmı güzel olabilir

ama şu an oynadığım bir dünya var sence değermi
tamir alev su solungaçımı aygıçı mı ne işte ondan
2 çıktı
Sıradan büyüler bunlar.
1.16.5 kur.
Antik kalıntı farmı bile var.

onun oyunu kasıyor ya zaten genelde

antik kalıntı farmı nasıl oluyor bu arada ilk defa duydum netherit için aslında baya iyi birde gold farm yaptımmı güzel olabilir
bu

Sıradan büyüler bunlar.
1.16.5 kur.
nasıl sıradan ben tamir bulunca baya sevindim daha yeni açtım zaten direk köyde spawn oldum büyüler çıktı çok iyi başlangıç yaptım aslında experince olarak da baya bol

Sıradan büyüler bunlar.
1.16.5 kur.

bu
bir şey dicem oyunda bilgilisin bi ara survival oynayacğında istersen gelebilirim

nasıl sıradan ben tamir bulunca baya sevindim daha yeni açtım zaten direk köyde spawn oldum büyüler çıktı çok iyi başlangıç yaptım aslında experince olarak da baya bol
Tamir falan sıradan oluyor.
Zaten nethere girince piglin kalelerinden, tamir büyülü setler çıkıyor, köylüler ile ilk günden 5 tamir ile başlayabilirsin, balık farmında deliler gibi geliyor.

yani fabric installer açtığımda 1.16.2 plus (+) yazıyordu

1.16.1 en iyisi
maxresdefault.jpg

Tamir falan sıradan oluyor.
Zaten nethere girince piglin kalelerinden, tamir büyülü setler çıkıyor, köylüler ile ilk günden 5 tamir ile başlayabilirsin, balık farmında deliler gibi geliyor.
ok peki fps ve optimazsyon mutlu eder mi? ben 1.16.3 den 1.16 düşünce düştüde 16.5 de fps artar demi açıkçası şu an 16.3 140 200 fps arası alıyorum memnunm tatmin kalırım demi

bir şey dicem oyunda bilgilisin bi ara survival oynayacğında istersen gelebilirim
Ben zaten save kasıyorum.
But tlauncher.

Geri