(Çözüldü)Beyler Babamın Kalbi Sıkışıyor Korkuyorum Ne Yapmalıyım ?

Daha yeni babam çağırdı çayını yenilememi istedi,
Spor yapamaz 95 kilo falan koşmayı sevmiyor,
Yarın doktora götürmeye çalışacağım.
Of 95 kilo çok fazla ya ...
Sabahları elinden tutun beraber çıkıp yürüyüş yapın 30 45 dk lütfennn
Düzenli spor yapanlar çok daha az kalp hastalıklarına yakalanıyor

Geçen sene çok değerli iki akrabamız kaybettim kalp yüzünden o yüzden çok dikkatli olun lütfen...

Babamın çok üzüldüğünde yada kötü bir şey olduğunda kalbi sıkışır,bu aylardır olmamıştı ama bugün daha yeni tekrar oldu,kardeşimin lgsden düşük aldığı için olduğunu düşünüyorum.Korkmaya başladım kötü bir şey olacak diye.Bu kalp sıkışıklığına ne iyi gelir bilen biri yazabilirmi ?,Sigara falan hiç bir şey içmez.
Gecmis olsun, acilen doktora gitmesi gerekir. Önemli bir sey olup olmadigini kendisi bilemez ve buna kendisi karar veremez.

Doktora gidin burası hastane degil gelen gecen buraya hastalığını yazıyor.
Burasi saglik bölümü oldugundan olabilir mi acaba?
Ilgini cekmiyorsa kimse seni okumaya veya cevap yazmaya zorlamiyor.

Daha yeni babam çağırdı çayını yenilememi istedi,
Spor yapamaz 95 kilo falan koşmayı sevmiyor,
Yarın doktora götürmeye çalışacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede koştuktan sonra yanma oluyor,geçmiş olsun.
Yanma şu şekilde. kalpten başlıyor tüm vucuda doğru. duruyorum. O yanma azalıyordu.
Tuhaf bir durumun içine girmiştim.
Babamda kalp hastası olduğu için direk götürdü beni hastaneye. Yırttık öyle :D
Gitmeniz mantıklı olacaktır. Kalp hastalığı çıkmaz muhtemelende yinede bir gidin.
Ayrıca geçmiş olsununuz için teşekkür ederim.

Of 95 kilo çok fazla ya ...
Sabahları elinden tutun beraber çıkıp yürüyüş yapın 30 45 dk lütfennn
Düzenli spor yapanlar çok daha az kalp hastalıklarına yakalanıyor

Geçen sene çok değerli iki akrabamız kaybettim kalp yüzünden o yüzden çok dikkatli olun lütfen...
Otobüs durağına falan işyerine duraktan inip yürüyerek gider,izin verirse birlikte yürüyüş yaparız,44 yaşına girecek kasımda ,95 kilo evet biraz fazla.

Yanma şu şekilde. kalpten başlıyor tüm vucuda doğru. duruyorum. O yanma azalıyordu.
Tuhaf bir durumun içine girmiştim.
Babamda kalp hastası olduğu için direk götürdü beni hastaneye. Yırttık öyle :D
Gitmeniz mantıklı olacaktır. Kalp hastalığı çıkmaz muhtemelende yinede bir gidin.
Ayrıca geçmiş olsununuz için teşekkür ederim.
Yarın ben kendimdeki yanmayı bahane ederek onuda doktora götürürüm,güzel fikir buldum teşekkür ederim size.

155 Tuşlayın Hemen Ambulans... Kalp Sıkışmaları cok risklidir

Babamın çok üzüldüğünde yada kötü bir şey olduğunda kalbi sıkışır,bu aylardır olmamıştı ama bugün daha yeni tekrar oldu,kardeşimin lgsden düşük aldığı için olduğunu düşünüyorum.Korkmaya başladım kötü bir şey olacak diye.Bu kalp sıkışıklığına ne iyi gelir bilen biri yazabilirmi ?,Sigara falan hiç bir şey içmez.
benim de aynı şekilde sorun var çok nadir oluyor

Otobüs durağına falan işyerine duraktan inip yürüyerek gider,izin verirse birlikte yürüyüş yaparız,44 yaşına girecek kasımda ,95 kilo evet biraz fazla.

Yarın ben kendimdeki yanmayı bahane ederek onuda doktora götürürüm,güzel fikir buldum teşekkür ederim size.
Önemli değil. iyi forumlar.

Hocam ben size bir ilaç söylesem o ilacı alacak mısınız?(Hayır tabi ki de o yüzden doktora götürün bizim yapabileceğimiz bir şey yok)

Hocam ben size bir ilaç söylesem o ilacı alacak mısınız?(Hayır tabi ki de o yüzden doktora götürün bizim yapabileceğimiz bir şey yok)
Sağlık kategorisindeki konulara bakma o zaman ?
Ne bekliyorsun burda r5 3600 rtx 3060a darboğaz yaparmı diyemi sorayım ?

Sağlık kategorisindeki konulara bakma o zaman ?
Ne bekliyorsun burda r5 3600 rtx 3060a darboğaz yaparmı diyemi sorayım ?
Hocam bakın bende babanıza üzüldüm amam bizim vereceğimiz cevaplar doğru olmaz çünkü biz doktor değiliz ben sizin babanız için söyledim en mantıklısı doktora götürmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,277
Üyeler
185,054
Son üye
WmYonetici
Geri