Yükek Bir Yerden Düşüldüğünde Ne Yapılmalı

anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

metre vericek bir şey yok diyorum yani
ayağım kaydı
Hocam yüksek bir yer diyorsunuz, kaç metreden düştük diyoruz. Sizde diyorsunuz ki metre vericek bir şey yok. Saçmalıyorsunuz gibime geldi :D

Zemin Beton

Metre Değil Ayağım Kaydı

zonkluyor belimle aşşağı yada yukarı doğru haraket edersem zonkluyor

hayır düştüm
Beton ise düşülen yerin yüksekliğine de bağlıdır.
3-5 metre arası ise çok güzel bir sızlanma hissedersin. 5-9 metre ise büyük ihtimalle kemiklerin kırılmıştır. 9-15 ise ve çok kötü bir düşüş ise hem kemiklerin kırılır hem de bayılıp ölme ihtimalin var. Çok çok çok şanslıysan 5-9 metre arasında bacakların kırılmaz sadece acı hissedersin.

Kardeşim iyice abarttınız, zonklama felan varsa ve acil/önemli bir şey yoksa geçer.

Hocam yüksek bir yer diyorsunuz, kaç metreden düştük diyoruz. Sizde diyorsunuz ki metre vericek bir şey yok. Saçmalıyorsunuz gibime geldi :D
yüksek dediğim o değil kötü düştüm de ondan dedim balkonda yüksek bir yerdeydi inerken düştüm zemin yüksek ama yani havadan düştüm anlamında değil o yükek değil

Beton ise düşülen yerin yüksekliğine de bağlıdır.
3-5 metre arası ise çok güzel bir sızlanma hissedersin. 5-9 metre ise büyük ihtimalle kemiklerin kırılmıştır. 9-15 ise ve çok kötü bir düşüş ise hem kemiklerin kırılır hem de bayılıp ölme ihtimalin var. Çok çok çok şanslıysan 5-9 metre arasında bacakların kırılmaz sadece acı hissedersin.
1.5 2 dir heralde boyum kadar uzun bir yer işte

yüksek dediğim o değil kötü düştüm de ondan dedim balkonda yüksek bir yerdeydi inerken düştüm zemin yüksek ama yani havadan düştüm anlamında değil o yükek değil
Hocam balkonda mı düştünüz? Ve bunun için yüksek bir yerden düştüm yazmışsınız? Ben ne yazdığınızı hiç anlamadım.

1.5 2 dir heralde boyum kadar uzun bir yer işte
Sıkıntı yaratmaz.
Kafa üstü düşmediysen tabii.

etin ezilmiştir

Hocam balkonda mı düştünüz? Ve bunun için yüksek bir yerden düştüm yazmışsınız? Ben ne yazdığınızı hiç anlamadım.
anlatamadım kendimi xd

kemiğim ezildi galiba
Sıkıntı yaratmaz.
Kafa üstü düşmediysen tabii.

Ankilozan Spondilit (Omurga Kemiği İltihabı) Nedir? Belirtileri Nelerdir? -  CENTRAL HOSPITAL
böyleyim şu an belim haraket ederken aynı fotodaki gibi

anlatamadım kendimi xd

kemiğim ezildi galiba

Alıntıyı görüntüleböyleyim şu an belim haraket ederken aynı fotodaki gibi
Doktora gitmeni öneririm, ben burada kesin bir şey söyleyemem.

Geri