FreeDOS olan bilgisayara windows 10 Kurulumu

SuLLfeaR

80+
Reaksiyon skoru
32
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-6/

üstteki linkteki bilgisayarı alıcam fakat freedos işletim sistemi olduğunu gördüm,çok fazla bilgim yok işletim sistemleri konusunda bu yüzden bu konuyu açıyorum aşağıda verdiğim videodaki gibi windows 10 kursam herangi bir sıkıntı olurmu rahatçana kullanabilirmiyim ve videodaki gibi anahtar girmeden yaparsam bunun bir süresi varmıdır ?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-6/

üstteki linkteki bilgisayarı alıcam fakat freedos işletim sistemi olduğunu gördüm,çok fazla bilgim yok işletim sistemleri konusunda bu yüzden bu konuyu açıyorum aşağıda verdiğim videodaki gibi windows 10 kursam herangi bir sıkıntı olurmu rahatçana kullanabilirmiyim ve videodaki gibi anahtar girmeden yaparsam bunun bir süresi varmıdır ?

Rahat kurarsın ve anahtar girmene gerek yok ürün anahtarım yok dersen zaten kendisi otomatik etkinleştiriyor :)

Windows ile gelmeyen bilgisayarda OEM anahtar olmaz. O sadece Windows 10 ile gelen bilgisayarlara format atarken olur.
Yoo ? ben pcme hep format atıyorum yaklaşık 5-6 kere attım hepsinde oluyor ve win10 ile gelmedi gayet eski, aldığımda win 10 yoktu bilmiyorsan söyleme.

Yoo ? ben pcme hep format atıyorum yaklaşık 5-6 kere attım hepsinde oluyor ve win10 ile gelmedi gayet eski, aldığımda win 10 yoktu bilmiyorsan söyleme.
Biz şu an farklı şeylerden konuşuyoruz bence, ben key alması gerektiğini söylüyorum sen de etkin olmadan kullanabileceğini söylüyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman ne adamı yanlış yönlendiriyorsun :)
Adam yeni PC almış Windows 7 yüklü olacak değil. Ne demek istiyorsun?

Rahat kurarsın ve anahtar girmene gerek yok ürün anahtarım yok dersen zaten kendisi otomatik etkinleştiriyor :)
Sistem eğer eskiden içinde Windows 7 veya Windows 8 kullanıp Windows 10'a yükseltilmiyorsa otomatik etkinleşmez. Kendiliğinden de siz key yazmadan etkinleşmez.

Tak flaşı kur win10 hepsi bu. Ben yapamam dersen herhangi bir bilgisayarcıya götür hemen halleder 10-20 lira para alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,222
Üyeler
187,295
Son üye
shuai
Geri