Aşırı heyecan yaşıyorum normal değil

Yagzeff

80+
Reaksiyon skoru
19
merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim kitleniyor resmen sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi olmuyor annem de ağır panik atak var acaba ben de de mi var genetik mi bilmiyorum subay olmak istiyorum bu heyecan böyle giderse mülakatlarda kalp krizi geçiririm şakasız o derece büyük ölüm korkum yok
önemsemiyorum da pek ama hal ve hareketlerim değiştiğinden tırstım ne yapsam sizce?

merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim kitleniyor resmen sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi olmuyor annem de ağır panik atak var acaba ben de de mi var genetik mi bilmiyorum subay olmak istiyorum bu heyecan böyle giderse mülakatlarda kalp krizi geçiririm şakasız o derece büyük ölüm korkum yok
önemsemiyorum da pek ama hal ve hareketlerim değiştiğinden tırstım ne yapsam sizce?
Panik atak hastasısın sanki . Bir psikoloğa danış.

Bunu bence doktorunuza anlatın. Biz doktor değiliz.

köy de takılıyorum da öyle çok aşırı olunca

asker olmama engel olabilir diye hiç yanaşmadım bide aileme söylemeye çekiniyorum
Asker olmana engel olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir hastalık grip gibi.

Bir doktora görünmen de fayda var hocam şuan için problem olmasa bile belki ileriye dönük panik atağa falan yol açabilir.

Hic olmazsa Bahceniz varsa Topraga cıkıp Topraga basabilirsin biraz Rahatlatır seni.
Doktora görünmeniz iyi olacaktır, Ama acil bir durum olmadıgı icin Uzun süreli değilse bu olay(Eğer öyleyse simdi gitmelisiniz.) Zamana yayıp bekleyebilirsiniz.
Kendinizi Stress azaltıcak aktiviteler yapın Bitki cayları Insanları Sakinleştirir diye duymustum.

Geri