Neler Yeni

Aşırı heyecan yaşıyorum normal değil

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim kitleniyor resmen sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi olmuyor annem de ağır panik atak var acaba ben de de mi var genetik mi bilmiyorum subay olmak istiyorum bu heyecan böyle giderse mülakatlarda kalp krizi geçiririm şakasız o derece büyük ölüm korkum yok
önemsemiyorum da pek ama hal ve hareketlerim değiştiğinden tırstım ne yapsam sizce?
Sınava gitmeden 2 double iç tamam

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bi doktora görünmeni tavsiye etmeyle başlıyorum.
araba sürerken heycan yapacak bir durum yok çevrende herkes araba sürüyor ve gayet eğlenceli bir şey olarak düşün. kaza yapmayı düşünme eğlenmeyi düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Toprak vücudundaki enerjiyi azaltır. Toprak ile temas etmeni öneririm ayakların çıplak bir şekilde

Yagzeff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Efe Karakaş
Sınava gitmeden 2 double iç tamam
kanka denedim işe yarıyor da sınavda sorular kayıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi doktora görünmeni tavsiye etmeyle başlıyorum.
araba sürerken heycan yapacak bir durum yok çevrende herkes araba sürüyor ve gayet eğlenceli bir şey olarak düşün. kaza yapmayı düşünme eğlenmeyi düşün.
haklısın iyi düşünsem aslında belki de olmaz ama istemeden sanki 2. biri bunları düşünüyor garip şuan olan heyecanımın üzerine gidip yenmeyi deneyeceğim buda olmazsa doktor artık

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kanka denedim işe yarıyor da sınavda sorular kayıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısın iyi düşünsem aslında belki de olmaz ama istemeden sanki 2. biri bunları düşünüyor garip şuan olan heyecanımın üzerine gidip yenmeyi deneyeceğim buda olmazsa doktor artık
anksiyete olabilirsin. biraz araştırıp doktora gitmeni öneriyorum kesinlikle

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Hic olmazsa Bahceniz varsa Topraga cıkıp Topraga basabilirsin biraz Rahatlatır seni.
Doktora görünmeniz iyi olacaktır, Ama acil bir durum olmadıgı icin Uzun süreli değilse bu olay(Eğer öyleyse simdi gitmelisiniz.) Zamana yayıp bekleyebilirsiniz.
Kendinizi Stress azaltıcak aktiviteler yapın Bitki cayları Insanları Sakinleştirir diye duymustum.
Ben toprağa bassam böcekten korkarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,395
Üyeler
166,532
Son üye
Eymen Ali
Top Bottom