Gamepower luna mı James Donkey 710 mu

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar merhaba 250-350tl arası bir bütçeye sahibim istediğim şey kulaklığın uzun ömürlü ve 7.1 olması (fps oyunları sık oynarım) kulaklığı günde 8 10 saate kadar takacağımı var sayarsak yormayan bir yapıya sahip olması gerekli benim için uzunca araştırdıktan sonra gamepower luna ve James Donkey 710 arasında kaldım tavsiye istiyorum

JD710 bence daha iyi.
Olur da başka bir şey almak istersen Rampage Drop Plus alabilirsin.

Ben GamePower Luna tercih ederdim.

Rampage Drop Plus al geç 350 tl civarında o fiyata ondan daha iyisi yok emin ol pişman olmazsın 1000tl lık kulakliklarda olmayan özellikler var o kulaklıkta

İkisini de önermem. İkisi de kronik dipses sorunlu. Rampage Drop tavsiye ederim.

BKZ. Buraya

drop plus ded
Rampage Drop Plus al geç 350 TL civarında o fiyata ondan daha iyisi yok emin ol pişman olmazsın 1000tl lık kulakliklarda olmayan özellikler var o kulaklıkta
iğiniz rm-k60 drop plus değil mi

Arkadaşlar merhaba 250-350tl arası bir bütçeye sahibim istediğim şey kulaklığın uzun ömürlü ve 7.1 olması (fps oyunları sık oynarım) kulaklığı günde 8 10 saate kadar takacağımı var sayarsak yormayan bir yapıya sahip olması gerekli benim için uzunca araştırdıktan sonra gamepower luna ve James Donkey 710 arasında kaldım tavsiye istiyorum
İndirimi bekle, JD 710 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri