Rehber Epic Games'ten 3 aylık ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır?

Bana mail geldi :)
Ancak bir sıkıntı var linke bastım illa kart eklememi istiyor kart eklemeden kabul etmiyor. Bu yüzden alamıyorum :(

Almak için yapmanız gerekenler çok basit.

Bu linke gidip satın almanız yeterli.

Bu işlemi yaptıktan sonra Epic Games hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize 24 saat içinde bir mail gelecek. O mail'in içindeki linke basarak Discord'a girmeniz yeterli olacaktır. Oradan sonra zaten yapmanız gerekenler size anlatılacak.

Bundan yararlanmak için daha önce Discord Nitro kullanmamış olmanız gerekiyor.

Fırsat 24 Haziran 2021'e kadar devam edecek.

Detaylı bilgi için:
https://support.discord.com/hc/tr/articles/4402291570583-Epic-Games-x-Nitro-2021-Promo-FAQ
Şimdi benim #8777 ben arkadaşa söyleyecekken #7888 #7778 #8777 fln bir şekilde kolay söylüyorum bazen karıştırsam da... Nitro alıp custom # yapmak istemiyorum çünkü bitince random olacak.

# değiştirmeden devam edebilir miyim?
Değiştirmesem de nitro sonunda random olur mu?

kart eklemem gerekiyormuş nasıl eklediniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 saat içinde geliyormuş. bana 15 dakikada geldi.
bana 5dkde geldi zaten içinde diyor

Almak için yapmanız gerekenler çok basit.

Bu linke gidip satın almanız yeterli.

Bu işlemi yaptıktan sonra Epic Games hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize 24 saat içinde bir mail gelecek. O mail'in içindeki linke basarak Discord'a girmeniz yeterli olacaktır. Oradan sonra zaten yapmanız gerekenler size anlatılacak.

Bundan yararlanmak için daha önce Discord Nitro kullanmamış olmanız gerekiyor.

Fırsat 24 Haziran 2021'e kadar devam edecek.

Detaylı bilgi için:
https://support.discord.com/hc/tr/articles/4402291570583-Epic-Games-x-Nitro-2021-Promo-FAQ
bana geldi de nitorun olunca takviye yapmak bedavamı ben anlamadım ben bir arkadaşımın sunucusuna takviye yap vardı tıkladım yaptım direk oldu para felan istemedi

bana geldi de nitorun olunca takviye yapmak bedavamı ben anlamadım ben bir arkadaşımın sunucusuna takviye yap vardı tıkladım yaptım direk oldu para felan istemedi
kart eklediniz mi? bana da geldi ama kart ekle falan diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,875
Üyeler
186,687
Son üye
ezgiland
Geri