eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
düzeldi hocam sorun yokNasıl yani?
düzeldi hocam sorun yokNasıl yani?
Hesaba girdiğin zaman aktif oluyor.@AydinSahin aldıktan sonra 3 ay içinde kullanmamız mi lazım yoksa 3 ay sonra kullanabilir miyiz aktif etmeden
Yani mesela ben epic gamesden aldım ama aktif etmedim 1 yıl sonra aktif edebiliyor muyum ona göre hesap stoklucamHesaba girdiğin zaman aktif oluyor.
Tam olarak bilmiyorum, yazıyor ordaYani mesela ben epic gamesden aldım ama aktif etmedim 1 yıl sonra aktif edebiliyor muyum ona göre hesap stoklucam![]()
Zamanında gamepass ile nitro almıştım alamıyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüksek kalite ekran paylaşımı
dosya boyutu sınırı kalkıyor
Hareketli profil fotoğrafı (gif) koyabiliyorsun
Hereketli emote atabiliyorsun
Sunucuya boost basıp ekstra özellikler kazandırabilir isun
benim kütüphanede de gözükmüyor kod da gelmedi nasıl yapcam24 saat içinde Epic Games hesabınıza bağlı olan maile bir bağlantı gelecek, o bağlantı üzerinden Discord Nitro size gelcek.
Alttaki link girdim ve üst kısımdan oturum aç deyip giriş yaptım başka ne yapmam gerek ?Arkadaşlar az önce epic gamesde gezerken fırsatlarda bir teklif gördüm,eğer discord nitroyu ilk kez kullanacaksanız ilk 3 ay ücretsiz diye bir teklif var.
Discord SSS | Sıkça Sorulan Sorular - Epic Games Store
Sıkça sorduğun soruların cevapları için lütfen Epic Games Store'da Discord SSS'sini oku.www.epicgames.com
maile geliyorbenim kütüphanede de gözükmüyor kod da gelmedi nasıl yapcam
tamam kod gelmedi derken ondan bahsettim kütüphane de gözükmüyor maile kod da gelmedimaile geliyor
12 saat süren tanıdığım var bazen buglanıyor gelmiyor başka bir epic hesabı açıp tekrar deneyebilirsintamam kod gelmedi derken ondan bahsettim kütüphane de gözükmüyor maile kod da gelmedi
hm tamam teşekkürler12 saat süren tanıdığım var bazen buglanıyor gelmiyor başka bir epic hesabı açıp tekrar deneyebilirsin