3500x vs 3600x

Çok pahalıya gelmiştir. Tek tek topladığınız parçaları iptal edin. Bütçenizi söyleyin, düzgün bir hazır sistem önerelim.
çok pahalıya gelmedi hazır sistemleride araştırdım ama istedğim özelliklerde pek fazla hazır sistem yoktu mesela gamegarajın bir modeline bakmıştım ryzen 5 3600 ile işlemciyi değiştirince 2200 tl ekliyor trendyolda ryzen 5 3600 1700 TL'ye var o yüzden kendim topladım bütçem 7000 tl güzel önerebilirseniz iptal ederim

çok pahalıya gelmedi hazır sistemleride araştırdım ama istedğim özelliklerde pek fazla hazır sistem yoktu mesela gamegarajın bir modeline bakmıştım ryzen 5 3600 ile işlemciyi değiştirince 2200 TL ekliyor trendyolda ryzen 5 3600 1700 TL'ye var o yüzden kendim topladım bütçem 7000 TL güzel önerebilirseniz iptal ederim
Hocam siz şu an da ne aldınız aldığınız parçaları söyleyin ve max bütçenizi söyleyin biz de ona göre size hazır sistem önerelim yoksa kazıklanma ihtimaliniz var.

Hocam niye öyle yaptınız?
Tek tek toplamayın direkt hazır sistem alın bence eliniz de ki parçaları hemen iade edin ve hazır sistem alın ayrıca şu anda aldığınız parçaları söyler misiniz?
çok pahalıya gelmedi hazır sistemleride araştırdım ama istedğim özelliklerde pek fazla hazır sistem yoktu mesela gamegarajın bir modeline bakmıştım ryzen 5 3600 ile işlemciyi değiştirince 2200 TL ekliyor trendyolda ryzen 5 3600 1700 TL'ye var o yüzden kendim topladım bütçem 7000 TL güzel önerebilirseniz iptal ederim

Yani max bütçe 7k değil mi?
Ayrıca şu anda aldığınız parçaları söyler misiniz?

Çok pahalıya gelmedi lafı yerine aldığınız sistemi söyleseniz?

arkadaşlar sistemimin ekran kartı anakart kasa ram ssd sini sipariş ettim işlemciyi sipariş etmedim kararsızım ryzen 5 3500x mi ryzen 5 3600 x mi yardım ederseniz memnun olurum
3600 vs 3600x sorsan daha yakın bir karşılaştırma olurdu. onlarla yarışmak 3500x'in harcı değil :D

PSU kötü sanırsam.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm
Geri