Donanım Arşivi Yeni Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Abdullah Hacıgül Senden iyi bir sistem bekliyoruz. Sistem bugün gelmiyorsa da haber et bu arada forumdan duydum gelecek bugün diye.

19.00a kadar dışarda işim var umarım döndüğümde sistem çıkmamış olur ya da stokta olur da ben de artık sistemimi yenilerim 😀
önceki sistem 5-6 arası yayınlanmıştı büyük ihtimalle yine öyle olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming Gecesine gelirse iyi olur bence. Ne zaman çıkacağı belli ve site çökmez en azından. Ama çok stok koymaz İncehesap.
Olabilir neden olmasın

Rambo reis su benim ibana bir karne hediye 500 euro atarmisin sana koymaz biliyosun 60 dk calissan 500 euro zaten :)
helalinden sabahlen kalksan ve babanlan work gitsen ve ordanda cebin paran görsün. biliyorum sana koymaz ama hayat sartlari dadas. o yüzden avucu acmak daha kolay geliyor. allah kurtarsin ve versin diyorum.

helalinden sabahlen kalksan ve babanlan work gitsen ve ordanda cebin paran görsün. biliyorum sana koymaz ama hayat sartlari dadas. o yüzden avucu acmak daha kolay geliyor. allah kurtarsin ve versin diyorum.
Abicim senin 1 sat calisman burda 3ay calismayla oluyor 1500 tl ogrenciye veriyor hainler ;)

Abi bak sana helalinden turkce ogretsek olmazmi :)

Aslında 30000 tl siz 3000tl diye okuyorsunuz rtx 3080li olcak sistem

kurtarmaz. hadi baska kapiya. allah versin.
birdahada böyle küstah ukala olaylanda gelme.
söylemen bile kabahat. biraz utan ve calismaya bak. deli kanli adamsin yakismiyor
Abi isin dalgasindayim ben gelecek sene uninsinavi var ondan sonra ver elini berlin sonrası allah kerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,280
Üyeler
185,700
Son üye
Shaolinnn
Geri