taha alkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
inşallah iyi olur bende bekliyorum 6 dan önce çıkar inşDüşündüğünüz gibi bir sistem olmayacak dedi valla ben de öyle bekliyordum ama beklentim biraz daha arttı benim![]()
inşallah iyi olur bende bekliyorum 6 dan önce çıkar inşDüşündüğünüz gibi bir sistem olmayacak dedi valla ben de öyle bekliyordum ama beklentim biraz daha arttı benim![]()
Gaming Gecesine gelirse iyi olur bence. Ne zaman çıkacağı belli ve site çökmez en azından. Ama çok stok koymaz İncehesap.inşallah iyi olur bende bekliyorum 6 dan önce çıkar inş
önceki sistem 5-6 arası yayınlanmıştı büyük ihtimalle yine öyle olacak@Abdullah Hacıgül Senden iyi bir sistem bekliyoruz. Sistem bugün gelmiyorsa da haber et bu arada forumdan duydum gelecek bugün diye.
19.00a kadar dışarda işim var umarım döndüğümde sistem çıkmamış olur ya da stokta olur da ben de artık sistemimi yenilerim![]()
Olabilir neden olmasınGaming Gecesine gelirse iyi olur bence. Ne zaman çıkacağı belli ve site çökmez en azından. Ama çok stok koymaz İncehesap.
Rambo reis su benim ibana bir karne hediye 500 euro atarmisin sana koymaz biliyosun 60 dk calissan 500 euro zatenonu bilmem, takip etmiyorum.
helalinden sabahlen kalksan ve babanlan work gitsen ve ordanda cebin paran görsün. biliyorum sana koymaz ama hayat sartlari dadas. o yüzden avucu acmak daha kolay geliyor. allah kurtarsin ve versin diyorum.Rambo reis su benim ibana bir karne hediye 500 euro atarmisin sana koymaz biliyosun 60 dk calissan 500 euro zaten![]()
Ahhere we go again.
Abicim senin 1 sat calisman burda 3ay calismayla oluyor 1500 tl ogrenciye veriyor hainlerhelalinden sabahlen kalksan ve babanlan work gitsen ve ordanda cebin paran görsün. biliyorum sana koymaz ama hayat sartlari dadas. o yüzden avucu acmak daha kolay geliyor. allah kurtarsin ve versin diyorum.
beni ilgendirmez o sizin probleminiz.Abicim senin 1 sat calisman burda 3ay calismayla oluyor 1500 TL ogrenciye veriyor hainler![]()
helalinden sabahlen kalksan ve babanlan work gitsen ve ordanda cebin paran görsün. biliyorum sana koymaz ama hayat sartlari dadas. o yüzden avucu acmak daha kolay geliyor. allah kurtarsin ve versin diyorum.
kurtarmaz. hadi baska kapiya. allah versin.Abi bak sana helalinden turkce ogretsek olmazmi![]()
Abi isin dalgasindayim ben gelecek sene uninsinavi var ondan sonra ver elini berlin sonrası allah kerimkurtarmaz. hadi baska kapiya. allah versin.
birdahada böyle küstah ukala olaylanda gelme.
söylemen bile kabahat. biraz utan ve calismaya bak. deli kanli adamsin yakismiyor
Hayırlı olsun kardeşimabi satini söyle bari alıcaz diye babmın iş yerine geldim babamla bekliyoruminş 6dan önce yüklersin
![]()