taha alkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
aaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum lan olum biz salakmışız abdullah abi, bize dedi ya hani beklediğiniz gibi bir sistem olmyacak diye işte olmaycak demiş biz salakmışız 
Harbi story i sildi miAcaba beklediğiniz gibi bi sistem olmayacak derkenyani boşuna beklemeyin sistem olmayacak anlamında deme ihtimaşi kaç story falanda silmişti zaten
vallla sorma ya namık kemallendikulan ne kadar bahtsız bi insanım be bi para ayarladık zor bela donanım arşivi sistemi çıkmadı
storyAcaba beklediğiniz gibi bi sistem olmayacak derkenyani boşuna beklemeyin sistem olmayacak anlamında deme ihtimaşi kaç story falanda silmişti zaten
kemik tayfa içindir diye yada gün geçti hani yarınHarbi story i sildi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla benim de öyle
ahahahhahaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum lan olum biz salakmışız abdullah abi, bize dedi ya hani beklediğiniz gibi bir sistem olmyacak diye işte olmaycak demiş biz salakmışız![]()
Ahahahhahs çok mantıklısjsjsjjsjaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum lan olum biz salakmışız abdullah abi, bize dedi ya hani beklediğiniz gibi bir sistem olmyacak diye işte olmaycak demiş biz salakmışız![]()
evetHarbi story i sildi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla benim de öyle