ilkeunal00
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
1 hafta öncesinde g29 aldım ve dün direksiyon ve g hub da direksiyonun konumları eşleşmiyor desteğe yazdım çözmedik sorunu bilen var mı çözebilen lütfen
.1 hafta öncesinde g29 aldım ve dün direksiyon ve g hub da direksiyonun konumları eşleşmiyor desteğe yazdım çözmedik sorunu bilen var mı çözebilen lütfen
çözümü biliyor musunuzNasıl yani? Siz bilgisayarı başlattığınızda ürün zaten kendisi hareket ediyor. Daha doğrusu ürünü her bilgisayara bağlamanızda ürün kendini 0 dereceye getirir.
Böyle bir durumla ilk defa karşılaştım. Ben kendimde kontrol edince böyle bir şey görmedim.3 haziranda aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
direksiyonum çizdiğim noktada mavi şeyi
bilen yok mu
çözümü biliyor musunuz
yardıma da yazdım yapılmadıBöyle bir durumla ilk defa karşılaştım. Ben kendimde kontrol edince böyle bir şey görmedim.
Çok geç cevaplıyorlar. Ben de ürünün garantisi için yazmıştım 4 günde geri dönüş yapıldı.yardıma da yazdım yapılmadı
canlı destekle görüştüm işte böyle böyle yap dedi yaptım olmadı satıcıyla garanti için iletişime geç dedi göndermezlerse bize söyleyin dedi vs vsÇok geç cevaplıyorlar. Ben de ürünün garantisi için yazmıştım 4 günde geri dönüş yapıldı.
USB çıkarıp, tekrar takar mısınız? Direksiyon takıldığında doğrudan döndürülüyor ortalamak için.canlı destekle görüştüm işte böyle böyle yap dedi yaptım olmadı satıcıyla garanti için iletişime geç dedi göndermezlerse bize söyleyin dedi vs vs
kimsede böyle bir sorun yaşamamış galiba
direksiyon sıfırlama nasıl yapılıyor
onu yapıyor mesela ben g huba giriyorum direksiyonu sağ son ve sol sona getirmeden 450 oluyorUSB çıkarıp, tekrar takar mısınız? Direksiyon takıldığında doğrudan döndürülüyor ortalamak için.
1.5 senedir kullanıyorum aynı şekilde arkadaşım da var onda da aynı3 haziranda aldım
Alıntıyı görüntüle
direksiyonum çizdiğim noktada mavi şeyi
bilen yok mu
çözümü biliyor musunuz