Neler Yeni

logitech g29 derece ölçüsüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlke ünal
1.5 senedir kullanıyorum aynı şekilde arkadaşım da var onda da aynı
Normal yani dert etmenize gerek yok
hocam siz ayarlayabildiğiniz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 senedir kullanıyorum aynı şekilde arkadaşım da var onda da aynı
Normal yani dert etmenize gerek yok
hocam düzeltebiliyor muyuz ona yani şöyle bakınca 3500 tl para veriyoruz illaki sorun olmamasını şey yapıyorum azcıkta takıntılıyım o yüzden

dün g hub a güncelleme geldi ondan sonra böyle oldu

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hocam siz ayarlayabildiğiniz mi

hocam düzeltebiliyor muyuz ona yani şöyle bakınca 3500 TL para veriyoruz illaki sorun olmamasını şey yapıyorum azcıkta takıntılıyım o yüzden

dün g hub a güncelleme geldi ondan sonra böyle oldu
İçiniz rahat olsun bir problem yok normal

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sizin ki bir tık daha yukarıda duruyor
Sonda ki boş kısım normal orası kör nokta gibi bir şey
Servise gidin veya ürün değişim talebinde bulunun
Nasıl normal? Direksiyon dediğiniz şeyin neresinde kör nokta olur? Neresinde pay olur anlayabilmiş değilim. Bu ürün profesyonel bir similasyon cihazı. O yüzden bu tür şeylerin olmaması gerekir.

Bana bir gevşeklik gibi geldi. Videoda soldan sağa dönüş mevcut, sağdan sola dönüşte de aynı durum söz konusu mu? Ya da o sonlarda meydana gelen tepkisiz dönüşte direksiyonda bir boşalma vs oluyor mu? (Daha önceden hiç kullanmadığım için bir fikir edinemiyorum. Direksiyonda bir direnç vs varsa diye soruyorum) Aç içini bak demek istiyorum fakat garantisi vs olan bir ürün ne de olsa. Vakit kaybetmeden garanti sürecini devreye almanı öneririm. Sen neden uğraşıyorsun? Onlar uğraşsın.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Nasıl normal? Direksiyon dediğiniz şeyin neresinde kör nokta olur? Neresinde pay olur anlayabilmiş değilim. Bu ürün profesyonel bir similasyon cihazı. O yüzden bu tür şeylerin olmaması gerekir.
dostum kendim de kullanıyorum arkadaşımda da var en sonda bir kısım boş yani oyunlarda ve driverde haraket etmiyor orası kör nokta gibi bir şey
isterseniz video çekip atabilirim size
Bana bir gevşeklik gibi geldi. Videoda soldan sağa dönüş mevcut, sağdan sola dönüşte de aynı durum söz konusu mu? Ya da o sonlarda meydana gelen tepkisiz dönüşte direksiyonda bir boşalma vs oluyor mu? (Daha önceden hiç kullanmadığım için bir fikir edinemiyorum. Direksiyonda bir direnç vs varsa diye soruyorum) Aç içini bak demek istiyorum fakat garantisi vs olan bir ürün ne de olsa. Vakit kaybetmeden garanti sürecini devreye almanı öneririm. Sen neden uğraşıyorsun? Onlar uğraşsın.
kendliğinden toplama özelliğini siz kendiniz açarsanız toplar direnç ayarlarıda var tabi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,686
Üyeler
165,863
Son üye
bursa1297
Top Bottom