İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #4 Owari no Seraph | Aksiyon

Aware

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,358
Selamlar tekrardan artık nerdeyse herkes biliyordur konuyu bu 4. bölümü olucak ama bilmeyenler için konunun amacını anlatayım tekrar,anime izlemeyi sevmeyenlere ve izleyecek anime bulamayanlara yardımcı olmak amacım. Önceki 3 bölümü okumayanlar için linkini koyacağım.Yazının üstüne tıklarsanız o incelemelere de bakabilirsiniz.
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm

Owari no Seraph

s.jpg

Konu: Hikayemiz bilinmeyen bir virüsten dolayı çocuklar hariç herkesin öldüğü bir Dünyada geçiyor.Bu ölmeyen çocuklarıda vampirlerin ele geçirdiği ve hapsettiği ve bu çocukların kanını içmek için çocukları kullanan bir vampirin olduğu yerde kalmak istemeyen Yui , Mika ve arkadaşları kaçmak için bir plan yapar ve uygulamaya koyarlar bu kansız vampir arkadaşların çoğunu öldürmüş, Yui ve Mika ayrı düşmüş ve hayatları bu noktadan sonra ayrılmıştır kimm bilir belki bir süre sonra tekrar kesişir.

Düşüncelerim: Konusu her ne kadar animede yarım kalsada mangada(çizgi roman) tamamlanmış diye biliyorum ve konusu gerçekten güzel fakat böyle yarım kalmışlık hissi insanı çok üzüyor animeye ihanet edilmiş ve yarım yolda bırakılmış bence ha 3. sezon gelir mi gelir bilemeyiz. Çizimler muhteşem konu , duygular, güzel , müzikler eh işte fena değil. Daha önce incelediğim animelerin openingleri (açılış müzikleri) arasındaki en kötüsü bu muhtemelen (2. opening hariç o güzel) .Konu örgüsü mevcut sezonlarda güzel yeni sezonları gelmediği için konu örgüsü eksik maalesef onun yerine mangasını okuyabilirsiniz tamamlamak yerine ben okumadığım için yorum yapamayacağım.Onun dışında izlemeye değer bir anime sürükleyiciliği iyi beklenmekdik işlerin olması beklemediğiniz kişilerin yaptığı planlar insanı şaşırtıyor cidden. Yui ve Mika'nın kendilerini geliştirmeleri Yui'nin arkadaşlarıyla beraber güçlendiği Mika'nın biraz daha tek silahşör kaldığı çıplaklığın eksilerde olduğu anime hakkındaki düşüncelerim bu kadar şimdi puanlara ardından ise sonuca bakalım .
2608.jpg

Puanlarım:
Konu: 8/10
Çizimler: 10/10
Müzikler: 5/10 Müzik
Karakterler: 7/10
Sürükleyicilik: 9/10
Çıplaklık: -1/10 (kullanım sıfıra yakın)

Genel Puan: 8.5/10

Sonuç:Başyapıt !!

Evet bir incelemenin daha sonuna geldik az önce yanlışlıkla paylaştım müzik ekleyecekken :( ama sorun yok . Aynı şekilde bu animede de spoiler vermemek çok zor o yüzden konu kısmında 1. bölümün içeriklerinden ufak serpiştirmeler var okuduğunuz için teşekkürler.

Sıradaki Animeler;
No Game No Life: İzledim

İzlenecekler:
Jujutsu Kaisen: Yarısı kaldı

Eğer bu tarzlardan farklı tarz anime rehberleri görmek isterseniz @Siri 'nin yaptığı 1. 2. serilere bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Eline sağlık. Çıplaklık 1 puan derken az anlamında mı yoksa Ecchi kullanımı mı kötü? Ve Love is War izle bence çok seveceğini düşünüyorum

Selamlar tekrardan artık nerdeyse herkes biliyordur konuyu bu 4. bölümü olucak ama bilmeyenler için konunun amacını anlatayım tekrar,anime izlemeyi sevmeyenlere ve izleyecek anime bulamayanlara yardımcı olmak amacım. Önceki 3 bölümü okumayanlar için linkini koyacağım.Yazının üstüne tıklarsanız o incelemelere de bakabilirsiniz.
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm

Owari no Seraph

Alıntıyı görüntüle

Konu: Hikayemiz bilinmeyen bir virüsten dolayı çocuklar hariç herkesin öldüğü bir Dünyada geçiyor.Bu ölmeyen çocuklarıda vampirlerin ele geçirdiği ve hapsettiği ve bu çocukların kanını içmek için çocukları kullanan bir vampirin olduğu bir yerde kalmak istemeyen Yui , Mika ve arkadaşları kaçmak için bir plan yapar ve uygulamaya koyarlar bu kansız vampir arkadaşların çoğunu öldürmüş, Yui ve Mika ayrı düşmüş ve hayatları bu noktadan sonra ayrılmıştır kimm bilir belki bir süre sonra tekrar kesişir.

Düşüncelerim: Konusu her ne kadar animede yarım kalsada mangada(çizgi roman) tamamlanmış diye biliyorum ve konusu gerçekten güzel fakat böyle yarım kalmışlık hissi insanı çok üzüyor animeye ihanet edilmiş ve yarım yolda bırakılmış bence ha 3. sezon gelir mi gelir bilemeyiz. Çizimler muhteşem konu , duygular, güzel , müzikler eh işte fena değil. Daha önce incelediğim animelerin openingleri (açılış müzikleri) arasındaki en kötüsü bu muhtemelen (2. opening hariç o güzel) .Konu örgüsü mevcut sezonlarda güzel yeni sezonları gelmediği için konu örgüsü eksik maalesef onun yerine mangasını okuyabilirsiniz tamamlamak yerine ben okumadığım için yorum yapamayacağım.Onun dışında izlemeye değer bir anime sürükleyiciliği iyi beklenmekdik işlerin olması beklemediğiniz kişilerin yaptığı planlar insanı şaşırtıyor cidden. Yui ve Mika'nın kendilerini geliştirmeleri Yui'nin arkadaşlarıyla beraber güçlendiği Mika'nın biraz daha tek silahşör kaldığı çıplaklığın eksilerde olduğu anime hakkındaki düşüncelerim bu kadar şimdi puanlara ardından ise sonuca bakalım .

Puanlarım:

Konu: 8/10
Çizimler: 10/10
Müzikler: 5/10
Karakterler: 11/10 (her kafadan karakter var sıkılmıyoruz)
Sürükleyicilik: 9/10
Çıplaklık:1/10
Genel Puan: 7.5/10
Anime'ye bir şans vermek istiyorum bana izlediğin en güzelini söyler misin? Yani eğer bunu da sevmezsen hiçbirini sevemezsin dedirtecek, en iyisi hangisidir ?

çıplaklık 1/10 derken çokmu var az mı var :D

Anime'ye bir şans vermek istiyorum bana izlediğin en güzelini söyler misin? Yani eğer bunu da sevmezsen hiçbirini sevemezsin dedirtecek, en iyisi hangisidir ?
Konu başında koyduğum linkden 1. bölümü okumanı tavsiye ederim diğer bölümlerde güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıplaklık 1/10 derken çokmu var az mı var :D
Hocam başta yanlış paylaştım birdaha bakın size zahmet.

Eline sağlık. Çıplaklık 1 puan derken az anlamında mı yoksa Ecchi kullanımı mı kötü? Ve Love is War izle bence çok seveceğini düşünüyorum
Yanlış paylaşmışım başta düzenledim sonra .

Bakmaya çalışacağım.

Konusu her ne kadar animede yarım kalsada mangada(çizgi roman) tamamlanmış diye biliyorum ve konusu gerçekten güzel fakat böyle yarım kalmışlık hissi insanı çok üzüyor animeye ihanet edilmiş ve yarım yolda bırakılmış bence ha 3. sezon gelir mi gelir bilemeyiz.
İzlediğim en kötü son ama en güzel animelerden biriydi.

Yok aga ya benlik değil bu anime ya bana çizgi film gibi geliyor. Fakat saygı duyuyorum.
Sen bilirsin çizgi film zaten ama çocuklar için olandan değil :) ilk sezonları süper olmasada 2. 3. 4. sezonları harika bir anime ne tarz istediğini bilemiyorum ama.

Eline sağlık bu animeyi incelemen iyi oldu. İzlenecekler listesine bir anime daha ekledim 🤗

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Tırt bence abartıldığı kadar yok.

Douluo Dalu'yu 11. kez izlerim bunun yerine daha iyidir. :D

Geri