salihb7123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
3-0 a bile şükür 4-5 atarlar diye bekliyodumBende aynısı dedim kesin yenileceğiz dedim ve 3 0 çaktılar.
3-0 a bile şükür 4-5 atarlar diye bekliyodumBende aynısı dedim kesin yenileceğiz dedim ve 3 0 çaktılar.
hocam ben iki günden beri diyorum. lakin demedikleri kalmadiBende aynısı dedim kesin yenileceğiz dedim ve 3 0 çaktılar.
O kadar de değil.3-0 a bile şükür 4-5 atarlar diye bekliyodum
Maçı hakem kurtardı yoksa 5-6 yerdik. Net penaltı vermedi, atağı kestiO kadar de değil.
Hakem başka hakem olsaydı 5 tane garantiydi zaten3-0 a bile şükür 4-5 atarlar diye bekliyodum
Bence de italyanın net 1 2 penaltısını vermedi.Maçı hakem kurtardı yoksa 5-6 yerdik. Net penaltı vermedi, atağı kesti
Fakat bizim de bir tane penaltımız verilmedi gibime geldi benim de. Zeki'nin el yaptığı pozisyon onlar adına penaltıydı net ama Burak yerde kaldı ya ceza sahasında. O da bizim adımıza penaltıydı bence.Maçı hakem kurtardı yoksa 5-6 yerdik. Net penaltı vermedi, atağı kesti
Çok çok geç cevap veriyorum kusura bakma dışarıdaydımFakat bizim de bir tane penaltımız verilmedi gibime geldi benim de. Zeki'nin el yaptığı pozisyon onlar adına penaltıydı net ama Burak yerde kaldı ya ceza sahasında. O da bizim adımıza penaltıydı bence.
Peki bizim takıma bile o kadar iyi pas atamadığı gerçeğiBu arada son golde bütün hata Uğurcan'a aitti.
Adamın ayağına pas attı ve tabii ki o top İnsigne'ye gitti. O da affetmedi.
Onu çok detaylı göremedim ama bana penaltı gibi geldi ilk başta.Çok çok geç cevap veriyorum kusura bakma dışarıdaydımBurak kendini yalandan yere attı hatta dikkatli izlersen yere düşerken daha ileri atılmak için Chielline'ye baskı uyguluyor
Zaten hakem penaltıyı vermeyince de sırıtmaya başladı
![]()
Kaleciden ziyade geriye yatıp yakaladığın pozisyonda kontraya çıkmak gibi bir taktik kullandılar ama ne var ki oyuncular ileri çıkamadı.Beşiktaş'ın durmadan geriye dönük oyununu kaleciye dönük oyununu oynattı, Şenol Güneş. Kaleci hatası da bu yüzden oldu. Durmadan kaleciyle ne işin var kardeşim?
O zaten fiyaskoPeki bizim takıma bile o kadar iyi pas atamadığı gerçeği