İtalya Maçı Rezilliği !!

Galler ve İsviçre maçlarında telafi ederiz umarım

Maçı hakem kurtardı yoksa 5-6 yerdik. Net penaltı vermedi, atağı kesti
Fakat bizim de bir tane penaltımız verilmedi gibime geldi benim de. Zeki'nin el yaptığı pozisyon onlar adına penaltıydı net ama Burak yerde kaldı ya ceza sahasında. O da bizim adımıza penaltıydı bence.

Fakat bizim de bir tane penaltımız verilmedi gibime geldi benim de. Zeki'nin el yaptığı pozisyon onlar adına penaltıydı net ama Burak yerde kaldı ya ceza sahasında. O da bizim adımıza penaltıydı bence.
Çok çok geç cevap veriyorum kusura bakma dışarıdaydım :D Burak kendini yalandan yere attı hatta dikkatli izlersen yere düşerken daha ileri atılmak için Chielline'ye baskı uyguluyor :D Zaten hakem penaltıyı vermeyince de sırıtmaya başladı o.O2

Bu arada son golde bütün hata Uğurcan'a aitti.
Adamın ayağına pas attı ve tabii ki o top İnsigne'ye gitti. O da affetmedi.
Peki bizim takıma bile o kadar iyi pas atamadığı gerçeği

Beşiktaş'ın durmadan geriye dönük oyununu kaleciye dönük oyununu oynattı, Şenol Güneş. Kaleci hatası da bu yüzden oldu. Durmadan kaleciyle ne işin var kardeşim?

Çok çok geç cevap veriyorum kusura bakma dışarıdaydım :D Burak kendini yalandan yere attı hatta dikkatli izlersen yere düşerken daha ileri atılmak için Chielline'ye baskı uyguluyor :D Zaten hakem penaltıyı vermeyince de sırıtmaya başladı o.O2
Onu çok detaylı göremedim ama bana penaltı gibi geldi ilk başta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beşiktaş'ın durmadan geriye dönük oyununu kaleciye dönük oyununu oynattı, Şenol Güneş. Kaleci hatası da bu yüzden oldu. Durmadan kaleciyle ne işin var kardeşim?
Kaleciden ziyade geriye yatıp yakaladığın pozisyonda kontraya çıkmak gibi bir taktik kullandılar ama ne var ki oyuncular ileri çıkamadı.
Son golde Uğurcan maç boyu kendi takımına atamadığı pası karşı takıma attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bizim takıma bile o kadar iyi pas atamadığı gerçeği
O zaten fiyasko 😂 o.O2

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,287
Üyeler
188,399
Son üye