PC mi Telefon mu

anonim044

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba ben ya toplama bilgisayar yada bir telefon alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim.Ben şu ana kadar sadece CS.GO ya para vermerek oynamıştım çünkü bilgisayarım sadece onu kaldırıordu artık onuda kaldırmıyor ama güzel bir PC m olursa tüm oyunları oynayabileceğim. Ancak telefonumda çok eskidi ve telefonda da Mobile Legendes Bang Bang adlı oyunda son rütbeyim ve telefonda amatör olak çektiğim fotoğrafları montajlıyorum(renk ayarı) bu sene liseye geçeceğim ve ya DA nın 5999 TL ye topladığı PC yi biraz yükselterek ve birde monitörle alacağım. Yada İphone 11 alacağım şu anda Telefon daha çok işime yarayacak gibi ama yazın bir yerde çalışıp kendime 3000 TL bandında bir telefon da alabilirim sizce ne almalıyım.NOT:İKİSİNİ AYNI ANDA ALMA ŞANSIM YOK YANİ 5000 TL YE PC 3000 TL YE TELEFON OLMAZ ALACAKSAM ADAM AKILLI BİR ŞEY ALACAĞIM ŞEY BENİ 6,7 YIL GÖTÜRMELİ NOT2:LÜTFEN O TELEFONA O PARA ÇOK DEMEYİN BİZDE BİLİRORUZ AMA BENİ EN AZ 6-7 YIL GÖTÜRMESİ LAZIM

Bence PC alın. PC alınca telefon ile yapabileceğiniz işleri yapabilirsiniz. Elinizdeki telefon ile de idare edersiniz.

evet her yaz tatile bir yere tatile gidemezsek te köye gidiyoruz ve telefonda oynadığım oyunu kuzenlerimle oynuyoruz profesyonel olarak ancak baika hiç bir arkdaşımın bilgisayarı yok yani PC alırsam hiç oyun arkadaşım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence PC alın. PC alınca telefon ile yapabileceğiniz işleri yapabilirsiniz. Elinizdeki telefon ile de idare edersiniz.
sorun şu ki elimdeki telefon yok bozuldu yani

Amacınıza bağlı telefonla CS:GO oynayamaz,pc ile arama yapamazsınız.

Ben olsam bilgisayar alırdım. Yazın biriktirdiğim parayla da bir telefon alırdım, mesela Mi 9 T iyi gider.

Ben olsam PC alırdım ve emülatör ile mobil legends bangbang oynayabilirdim PC ile.

Ben olsam bilgisayar alırdım. Yazın biriktirdiğim parayla da bir telefon alırdım, mesela Mi 9 T iyi gider.
evet bende mi 9T almayı düşünüyordum ancak izlediğim videolarda gördümki son gelen güncellemyle telefon bataryası ömrü azalmış ve yavaşlamış

Ben olsam PC alırdım ve emülatör ile mobil legends bangbang oynayabilirdim PC ile.
oynamayı denedim ancak oyundaki fanny karakterinin iplerini duvara tam tuttrumanız gerekiyor

evet bende mi 9T almayı düşünüyordum ancak izlediğim videolarda gördümki son gelen güncellemyle telefon bataryası ömrü azalmış ve yavaşlamış
Öyle bir sorun olduğunu duymadım ancak varsa o bütçede başka bir telefona yönelebilirsin. Daha yaza çok var :)

5000 lira 1600af+1660s toplar kalanına 1500 koyar 2500 tl telefon alırım.

evet her yaz tatile bir yere tatile gidemezsek te köye gidiyoruz ve telefonda oynadığım oyunu kuzenlerimle oynuyoruz profesyonel olarak ancak baika hiç bir arkdaşımın bilgisayarı yok yani PC alırsam hiç oyun arkadaşım yok

sorun şu ki elimdeki telefon yok bozuldu yani
Bendede şuan aynı durum var fakat ben sasana şöyle söyleyeyim her yaz köye gidiyorsan ve kuzenlerinle vakit geçiriyorsan telefondabence telefon almalısın fakat bilgisayarda tek arkadaşın olmadna oynamaktan zevk alıyorsan bilgisayar

Geri