gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
muhtemelen compact bir klavye kullanacağım klavye ve mouse kadar bir mousepad istiyorum mouse a fps düşük dpi için yeterli alan kalacak şekilde
XL bir mouse pad istiyorum klavyemin bilek desteği olmayacak masa rahatsız eder![]()
James Donkey JD450 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
başkomutanBu varken alınmaz (!)
![]()
Mouse Pad Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Mouse Pad fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! En ucuz ve en kaliteli yüzlerce mouse pad modelini incelemek ve satın almak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
Normalde bu fiyatta kaliteli ve büyük mouse pad yok fakat indirimde bir mouse pad buldum;XL bir mouse pad istiyorum klavyemin bilek desteği olmayacak masa rahatsız eder
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başkomutan
![]()
sağ olNormalde bu fiyatta kaliteli ve büyük mouse pad yok fakat indirimde bir mouse pad buldum;
monster ı her ne kadar sevmesem de mouse padini almak gerekmişBence de bu daha mantıklı olur. Klavye içinde kullanacaksa kare mousepad mantıksız olur.
Mousepad de bile marka bakmayın ama ya.monster ı her ne kadar sevmesem de mouse padini almak gerekmiş
ben de düz mouse pad bulsam alacağım ama logo kötü duruyorMousepad de bile marka bakmayın ama ya.
Ben direk markasız mousepad alacağım mesela![]()
Bende neden link açılmıyor yaBence de bu daha mantıklı olur. Klavye de kullanacaksa kare mousepad mantıksız olur.