salt okunur problemi

mfurkane

80+
Reaksiyon skoru
15
Selamlar, bilgisayarımdaki tüm dosyalar salt okunur durumda kaldırmaya çalıştığım zaman tekrar eski haline dönüyor. Steame gelen güncellemeleri yükleyemiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Selamlar, bilgisayarımdaki tüm dosyalar salt okunur durumda kaldırmaya çalıştığım zaman tekrar eski haline dönüyor. Steame gelen güncellemeleri yükleyemiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Disk kaynaklı oluyor. Eğer disk ölmeye yakınsa daha fazla veri kaybını önlemek için kendini salt okunur moda alıyor.

Bu uygulamayı indirip ekran görüntüsü atar mısın?

Disk kaynaklı oluyor. Eğer disk ölmeye yakınsa daha fazla veri kaybını önlemek için kendini salt okunur moda alıyor.

Bu uygulamayı indirip ekran görüntüsü atar mısın?
2 diskte ssd hocam yaklaşık 3 ay önce taktım ikisinide 0 olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun hocam

Ekler

• disk durumu.PNG
    disk durumu.PNG
    62.6 KB · Hit: 56
2 diskte ssd hocam yaklaşık 3 ay önce taktım ikisinide 0 olarak

buyrun hocam
Dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden mi kapatıyorsun?

Dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden mi kapatıyorsun?
Aynen hocam o şekilde yapıyorum bir şeyler doluyor ardından tekrar baktığım zaman salt okunur tekrar tikli hale geliyor. Cmd' den bütün dosyalardaki salt okunuru kaldırmak için komut yazdığım zaman "denied" hatası alıyorum. Gerekli yetkileri verdim kendime ama durum halen aynı.

Aynen hocam o şekilde yapıyorum bir şeyler doluyor ardından tekrar baktığım zaman salt okunur tekrar tikli hale geliyor. Cmd' den bütün dosyalardaki salt okunuru kaldırmak için komut yazdığım zaman "denied" hatası alıyorum. Gerekli yetkileri verdim kendime ama durum halen aynı.
Mevcut hesabın yönetici mi?

Öyle olduğunu hatırlıyorum ama nasıl tekrar öğrenebilirim?

yöneticiymiş hocam zaten.
Bilemiyorum ya. İlginç bir sorunmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan