Disk kaynaklı oluyor. Eğer disk ölmeye yakınsa daha fazla veri kaybını önlemek için kendini salt okunur moda alıyor.Selamlar, bilgisayarımdaki tüm dosyalar salt okunur durumda kaldırmaya çalıştığım zaman tekrar eski haline dönüyor. Steame gelen güncellemeleri yükleyemiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
2 diskte ssd hocam yaklaşık 3 ay önce taktım ikisinide 0 olarakDisk kaynaklı oluyor. Eğer disk ölmeye yakınsa daha fazla veri kaybını önlemek için kendini salt okunur moda alıyor.
Bu uygulamayı indirip ekran görüntüsü atar mısın?
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
Dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden mi kapatıyorsun?2 diskte ssd hocam yaklaşık 3 ay önce taktım ikisinide 0 olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyrun hocam
Aynen hocam o şekilde yapıyorum bir şeyler doluyor ardından tekrar baktığım zaman salt okunur tekrar tikli hale geliyor. Cmd' den bütün dosyalardaki salt okunuru kaldırmak için komut yazdığım zaman "denied" hatası alıyorum. Gerekli yetkileri verdim kendime ama durum halen aynı.Dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden mi kapatıyorsun?
Mevcut hesabın yönetici mi?Aynen hocam o şekilde yapıyorum bir şeyler doluyor ardından tekrar baktığım zaman salt okunur tekrar tikli hale geliyor. Cmd' den bütün dosyalardaki salt okunuru kaldırmak için komut yazdığım zaman "denied" hatası alıyorum. Gerekli yetkileri verdim kendime ama durum halen aynı.
Bilemiyorum ya. İlginç bir sorunmuş.Öyle olduğunu hatırlıyorum ama nasıl tekrar öğrenebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yöneticiymiş hocam zaten.