Yeni cpu ve anakart aldım pc çalışmadı

Reaksiyon skoru
140
Arkadaşlar her şeyi yerli yerine taktım görüntü gelmedi 3-4 defa denedim açtım kapadım ama hala bişey yok , pc çalışıyor ama görüntü yok sadece ram lerin yerini de değiştirdim bios pilinide takıp çıkardım aynı hala durum böyle var mıdır öneriniz

Arkadaşlar her şeyi yerli yerine taktım görüntü gelmedi 3-4 defa denedim açtım kapadım ama hala bişey yok , PC çalışıyor ama görüntü yok sadece RAM lerin yerini de değiştirdim bios pilinide takıp çıkardım aynı hala durum böyle var mıdır öneriniz
Hangi anakart? İşlemci ne?

Elinde başka bir işlemci var mı AM4 için? Belki CPU güç girişini takmamış veya eksik takmış olabilirsin? 24 pin takılı mı?
Evet de benim sorunum basit bir şey ama çok fazla seçenek var hiç de bilmiyorum hangisinden kaynaklı sorun belki işlemci fanını sıkı yaptım belki ekran kartının bir pini zarar gördü ama eminim bir şeye de zarar vermedim

Evet de benim sorunum basit bir şey ama çok fazla seçenek var hiç de bilmiyorum hangisinden kaynaklı sorun belki işlemci fanını sıkı yaptım belki ekran kartının bir pini zarar gördü ama eminim bir şeye de zarar vermedim
Sol üstte 8 pin bir giriş olması lazım anakartta onu taktınız mı?

Elinde başka bir işlemci var mı AM4 için? Belki CPU güç girişini takmamış veya eksik takmış olabilirsin? 24 pin takılı mı?
Sol üstte 8 pin bir giriş olması lazım anakartta onu taktınız mı?
evet anakartın power kablosu taktım

evet anakartın power kablosu taktım
İşlemciyi çıkartıp takarsan belki sorun çözülebilir. Aklıma çok bir şey gelmiyor.

İşlemciyi çıkartıp takarsan belki sorun çözülebilir. Aklıma çok bir şey gelmiyor.
Macunun deforme olmasından korkuyorum açıkçası fana sürülü halde geldi daha bugün çıkarıp takarsam macununa zarar verebilir diye korkuyorum elimde macunda yok hazırda ama akşama doğru mecbur bi tak çıkar yapıcam bu gidişle :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PSU kaç watt yeterli mi?Ayrıca ekran kartı nedir?
Evet 750 w everstin , rx570

Geri