Steam Hesabı Forza Horizon 4 Satın Alma

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Arkadaşlar dün ban yedim forumda paylaşmıştım belki görmüşsünüzdür. Bugün bi tane Steam hesabı alacam satacak olan kişi tüm bilgileri vereceğini söylüyor. Ben bu hesabı alırken neler yapmalıyım Xbox hesabını da mı almam gerek

Arkadaşlar dün ban yedim forumda paylaşmıştım belki görmüşsünüzdür. Bugün bi tane Steam hesabı alacam satacak olan kişi tüm bilgileri vereceğini söylüyor. Ben bu hesabı alırken neler yapmalıyım Xbox hesabını da mı almam gerek
Kral sen bilirsin ama instagram üzerinde forza horizon vs. gibi oyunları satan sayfalar var. Fiyatları hem çok uygun hem de güvenilirler. Ben yerinde olsam oradan alırdım.

Ortak hesap pişmanlıktır. Sen giriyorsun ben giriyorum. Ben hile hurda kullanır bannlanırsam, sen de bannlanırsın. Madem alıyorsunuz, sahibi olduğundan emin olduğunuz ve tüm bilgilerinin değiştirilebildiği hesapları alın. Çalıntı olmasınlar, ortak hesap olmasınlar.

Nereden ve kimden alacaksınız
Gamesatis sitesinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortak hesap pişmanlıktır. Sen giriyorsun ben giriyorum. Ben hile hurda kullanır bannlanırsam, sen de bannlanırsın. Madem alıyorsunuz, sahibi olduğundan emin olduğunuz ve tüm bilgilerinin değiştirilebildiği hesapları alın. Çalıntı olmasınlar, ortak hesap olmasınlar.
Tüm bilgileri değişiyor ortak hesap değil diyor gamesatis sitesinden alacağım zaten öyle 5-10 TL lik Microsoft hesabı almayacağım Steam hesabı alacam

Gamesatis sitesinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm bilgileri değişiyor ortak hesap değil diyor gamesatis sitesinden alacağım zaten öyle 5-10 TL lik Microsoft hesabı almayacağım Steam hesabı alacam
Tüm bilgilerin gerçekten değiştiriliyorsa, bence sorun yok. Oyunun süresinin çok olmamasına da özen gösterin bence. Çalıntı hesap muhabbetlerini de onaylamıyorum ben şahsen.

Tüm bilgilerin gerçekten değiştiriliyorsa, bence sorun yok. Oyunun süresinin çok olmamasına da özen gösterin bence. Çalıntı hesap muhabbetlerini de onaylamıyorum ben şahsen.
FIFA 21 (3 saat) Forza Horizon 4 (7saat) CS go Vac banlı

FIFA 21 (3 saat) Forza Horizon 4 (7saat) CS go Vac banlı
Şahsi görüşüm bannlı bir hesabın alınmaması. Ben bannlı bir hesaba karşı güven hissetmem her ne kadar güvenilir birisi olsa ya da hesabı senin gibi satın almış birisi olsa dahi. Umrumda olmaz açıkcası :) Yine de sen bilirsin. Oyunumu oynarım keyfime bakarım diyorsan bir şey diyemem.

Şahsi görüşüm bannlı bir hesabın alınmaması. Ben bannlı bir hesaba karşı güven hissetmem her ne kadar güvenilir birisi olsa ya da hesabı senin gibi satın almış birisi olsa dahi. Umrumda olmaz açıkcası :) Yine de sen bilirsin. Oyunumu oynarım keyfime bakarım diyorsan bir şey diyemem.
Zaten forza için alacam diğer oyunlar umurunda değil

Zaten forza için alacam diğer oyunlar umurunda değil
10$'a activator satıyorlar Reddit'te arkadaşlarım Xbox accountuna active ediyorlar tüm dlc ve oyunları. Paylaşım falan da değil hem. Tüm DLC ler ve Ultimate sürüm demilerdi. Onların yöntemi senin bu anlattıklarından daha güvenilir geliyor kulağa. En azından hesap senin oluyor. Başkası giremiyor vsvs. Ben de hesap satışı yaptım zamanında, hâlâ yapıyorum fakat bu hesaplar kullanıcıyı mağdur edecek şeyler değil. Karşındaki kişiye güveniyorsani platformun seni mağdur etmeyeceğine inanıyorsan al. Diyecek bir şey yok.

Satıcının 3 başarılı 0 başarısız satışı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri