Iphone se2020 alınır mı? ?

O iş tercih meselesi biraz. Benim gibi küçük ekranlı cihaz seven birinin 12 Mini hariç başka alternatifi yok şuan 😀

Ama büyük ekran seven sırf işlemcisi iyi diye almasın derim.
Arkadaşlar sırf Apple diye 5000 Türk Lirası verip günde 2 defa şarja takma gafletinde bulunmayı seviyorlar hocam, bırakın Pubg Mobile oynayacak da bunu alsın, sosyal medya kullanan da.

Bu cümleniz ile telefonlardan anlamadığınız ortaya çıktı. 5000tl ye iPhone SE kadar uzun ömürlü,kamera/video performansı ve işlemcisi iyi olan cihaz varmı? Yok
Zamanında 1800 TL olan P20 Lite'nin pil ömrü daha uzun bu üründen. 🤣

Arkadaşlar sırf Apple diye 5000 Türk Lirası verip günde 2 defa şarja takma gafletinde bulunmayı seviyorlar hocam, bırakın PUBG Mobile oynayacak da bunu alsın, sosyal medya kullanan da.
Aynen aynen sırf apple diye(!)Tabi batarya dışındaki her şey önemsiz sizin için. Siz en iyisi bir Nokia 3310 alın 1 hafta rahat dayanıyor pili.iPhone SE kadar video kalitesi iyi,işlemci performansı iyi ve uzun ömürlü bir cihaz varmı o fiyatta? Soruma cevap bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında 1800 TL olan P20 Lite'nin pil ömrü daha uzun bu üründen. 🤣
O zaman nokia 3310 un bataryası günümuzun cihazlarından daha uzun dayanıyor. O zaman Hiçbir günümüzün akıllı telefonu alınmaz(!) Şaka gibisiniz ya, bu nasıl bir mantık🤣. Soruma cevap bekliyorum bu arada. 5000TL ye iPhone SE kadar uzun ömürlü,işlemcisi iyi ve video performansı iyi bir cihaz varmı? Sadece Apple haterlığı yapmaktan başka bir şey yaptığınız yok.

O iş tercih meselesi biraz. Benim gibi küçük ekranlı cihaz seven birinin 12 Mini hariç başka alternatifi yok şuan 😀

Ama büyük ekran seven sırf işlemcisi iyi diye almasın derim.
Video kalitesi? Uzun ömürlülük? Bu fiyattaki başka bir cihazda varmı peki? Bu arada ekran görüntülerini atabilirmisiniz kaç saat ekran süresi aldığınızı? Açık konuşmak gerekirse iPhone SE kullandığınıza pek inanmıyorum. iPhone SE kullanan arkadaşlarım var hepsinin ortalama aldıkları ekran süresi 5-6 saat ve 1 günü çıkarıyorlar.

Son düzenleme:
Aynen aynen sırf apple diye(!)Tabi batarya dışındaki her şey önemsiz sizin için. Siz en iyisi bir Nokia 3310 alın 1 hafta rahat dayanıyor pili.iPhone SE kadar video kalitesi iyi,işlemci performansı iyi ve uzun ömürlü bir cihaz varmı o fiyatta? Soruma cevap bekliyorum.

O zaman nokia 3310 un bataryası günümuzun cihazlarından daha uzun dayanıyor. O zaman Hiçbir günümüzün akıllı telefonu alınmaz(!) Şaka gibisiniz ya, bu nasıl bir mantık🤣. Soruma cevap bekliyorum bu arada. 5000TL ye iPhone SE kadar uzun ömürlü,işlemcisi iyi ve video performansı iyi bir cihaz varmı? Sadece Apple haterlığı yapmaktan başka bir şey yaptığınız yok.

Video kalitesi? Uzun ömürlülük? Bu fiyattaki başka bir cihazda varmı peki? Bu arada ekran görüntülerini atabilirmisiniz kaç saat ekran süresi aldığınızı? Açık konuşmak gerekirse iPhone SE kullandığınıza pek inanmıyorum. iPhone SE kullanan arkadaşlarım var hepsinin ortalama aldıkları ekran süresi 5-6 saat ve 1 günü çıkarıyorlar.
Sorunuzu çok güzel bir şekilde yanıtlayacağım.

bu forumun %90'ı android ve xiaomi fan boyu olduğundan bu soruyu buraya sorman hata. Burda şarjı 1 gün gidiyor ; çektiği fotoğraflar sadece GALERİde net ve güzel durduğu için 2000-2500'e aldığı telefon için '' Ne elması kanka yhaa xiaomi candır moruqq '' yorumu yapan kitleyle dolu

İphone SE 2020 Avantajları
- Güncellik ( 2021'de 6S bile İOS 15 alabiliyor :) )
- Hız ( işlemci A13 )
- Kamera ( fiyat bandında tr garantili cihazlardan daha uzun süren kamera kalitesi )
- İOS'un vermiş olduğu stabilite

Dezavantajları : Batarya

Son düzenleme:
bu forumun %90'ı android ve xiaomi fan boyu olduğundan bu soruyu buraya sorman hata. Burda şarjı 1 gün gidiyor ; çektiği fotoğraflar sadece GALERİde net ve güzel durduğu için 2000-2500'e aldığı telefon için '' Ne elması kanka yhaa xiaomi candır moruqq '' yorumu yapan kitleyle dolu

İphone SE 2020 Avantajları
- Güncellik ( 2021'de 6S bile İOS 15 alabiliyor :) )
- Hız ( işlemci A13 )
- Kamera ( fiyat bandında tr garantili cihazlardan daha uzun süren kamera kalitesi )
- İOS'un vermiş olduğu stabilite

Dezavantajları : Batarya
Tamda düşündüğümü yazmışsınız. Elinize sağlık.

tercih meselesi. şu an telefonum bozulsa gidip alacağım ilk telefon se2020

Sa 4500tlYE IPHONE SE 2020 Alınır mı? ?
Pili bir gunu cikartirmi kullanan varsa gunde kac saat kullandigini yazabilirmi ?
Ben 1 aydır ıphone 11 kullanıyorum ve günlük kullanım sürem 7-8 saat derslerime de onla giriyorum sosyal medyaya da sarjı bir gün yetiyor gece 1-2 gibi sarjı %15 görüyor ıphone se'ninde çok farklı olacağını sanmıyorum ama bütçeni yükseltebiliyorsan ıphone 11 tavsiye ederim. Androidden geçtim gerçekten ıphone kalitesi başkaymış.

Gidip 3500-4000 TL'ye alacağın telefon hayli hayli minnacık 1080pp olmayan önerdiğin telefondan iyidir.

Stabilite'den mi bahsediyorsunuz? Komik ya. "Android telefonlar ulen 2 senede çöp oluyor." mantığıyla anca evinizin dış kapısından çıkarsınız.

Nokia 3310'da bir şey yok sadece rehber ve mesaj var. Mesajı çarptırmaya çalışma.

5000 TL civarında S 20 FE bundan daha iyi ama sen İphone SE 2020'nin sadece iyi yanı olan İşlemcisini öne koyacaksın.

İphone kalitesi morukk. İphone al iphone.

Sırf İşlemci gücünden dolayı diğer özellikleriyle geri olan telefonu önermeye devam et.

Ekran gövde desen yok. Yere düşünce tuzla buz olan telefon. 🤣

Sa 4500tlYE IPHONE SE 2020 Alınır mı? ?
Pili bir gunu cikartirmi kullanan varsa gunde kac saat kullandigini yazabilirmi ?
Hocam en az 4-5 sene kullanamayacağın bir telefona fazla para dökmek saçma geliyor eğer min 3-4 sene kullanırsan al eğer kullanmayacaksan şarjı uzun giden 3-4 bin tl lik telefonlardan alabilirsin.

güncelleme üzerine güncelleme geliyor yine çözülmüyor. sorun büyük ihtimalle donanımsal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,354
Üyeler
189,069
Son üye
ahmetnalbant42
Geri