furkan01adana
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Suanda 2.4 ghz kullaniyorum ve 5ghz e gecmeyi dusunuyorum 5 ghz arada bir duvar olan yan odada cekermi ve telefonumun 5 ghz icin uygun olup olmadigini nerden anlarım
İnternet hızınız nedir? Şöyle düşünebilirsiniz 5 Ghz çekim gücü düşük desteklediği hız yüksek, 2 Ghz çekim gücü yüksek desteklediği hız düşük.Suanda 2.4 ghz kullaniyorum ve 5ghz e gecmeyi dusunuyorum 5 ghz arada bir duvar olan yan odada cekermi ve telefonumun 5 ghz icin uygun olup olmadigini nerden anlarım
Sanırım 25 mbps aslında ben memnundum ama kablosuz kulaklik aldim ve husrana ugradim kablosuz kulakliklar 2.4 ghz de cakisiyormusİnternet hızınız nedir? Şöyle düşünebilirsiniz 5 Ghz çekim gücü düşük desteklediği hız yüksek, 2 Ghz çekim gücü yüksek desteklediği hız düşük.
Yani 5 ghz belirli bir hiza kadar 2.4 le aynimi hic farki yokmuİnternet hızınız nedir? Şöyle düşünebilirsiniz 5 Ghz çekim gücü düşük desteklediği hız yüksek, 2 Ghz çekim gücü yüksek desteklediği hız düşük.
Kulaklık olayını bilmiyorum. 25 için geçmeye değmeyebilir.Sanırım 25 mbps aslında ben memnundum ama kablosuz kulaklik aldim ve husrana ugradim kablosuz kulakliklar 2.4 ghz de cakisiyormus
Peki yan odayla arada duvar var yan odadan cekermiKulaklık olayını bilmiyorum. 25 için geçmeye değmeyebilir.
Telefonun Bluetooth surumunu degistirme sansim varmıkulaklık telefon bluetooth sürümleri aynı olduğu için çikisiyor
Telefonun Bluetooth surumunu degistirme sansim varmı
Birde internetle nasil alakali ikisnin ayni surum olmasikulaklık telefon bluetooth sürümleri aynı olduğu için çikisiyor
İnternet bluetooth 2.4 ghz kullanirlar 5.0 destekli bluetooth adaptör var pc ye takıyorsun sıkıntısız kullanıyorsun telefonlarda bluetooth sürümü değişmiyor galibaTelefonun Bluetooth surumunu degistirme sansim varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde internetle nasil alakali ikisnin ayni surum olmasi