5ghz internet ? Hakında

Reaksiyon skoru
37
Suanda 2.4 ghz kullaniyorum ve 5ghz e gecmeyi dusunuyorum 5 ghz arada bir duvar olan yan odada cekermi ve telefonumun 5 ghz icin uygun olup olmadigini nerden anlarım

Suanda 2.4 ghz kullaniyorum ve 5ghz e gecmeyi dusunuyorum 5 ghz arada bir duvar olan yan odada cekermi ve telefonumun 5 ghz icin uygun olup olmadigini nerden anlarım
İnternet hızınız nedir? Şöyle düşünebilirsiniz 5 Ghz çekim gücü düşük desteklediği hız yüksek, 2 Ghz çekim gücü yüksek desteklediği hız düşük.

İnternet hızınız nedir? Şöyle düşünebilirsiniz 5 Ghz çekim gücü düşük desteklediği hız yüksek, 2 Ghz çekim gücü yüksek desteklediği hız düşük.
Sanırım 25 mbps aslında ben memnundum ama kablosuz kulaklik aldim ve husrana ugradim kablosuz kulakliklar 2.4 ghz de cakisiyormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 5 ghz belirli bir hiza kadar 2.4 le aynimi hic farki yokmu

Sanırım 25 mbps aslında ben memnundum ama kablosuz kulaklik aldim ve husrana ugradim kablosuz kulakliklar 2.4 ghz de cakisiyormus
Kulaklık olayını bilmiyorum. 25 için geçmeye değmeyebilir.

kulaklık telefon bluetooth sürümleri aynı olduğu için çikisiyor

Telefonun Bluetooth surumunu degistirme sansim varmı

Birde internetle nasil alakali ikisnin ayni surum olmasi

Birde internetle nasil alakali ikisnin ayni surum olmasi
İnternet bluetooth 2.4 ghz kullanirlar 5.0 destekli bluetooth adaptör var pc ye takıyorsun sıkıntısız kullanıyorsun telefonlarda bluetooth sürümü değişmiyor galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,001
Üyeler
188,509
Son üye
Sonkursun84
Geri