Kontrol Merkezi
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
İyi forumlar öncelikle herkese.
Bir arkadaşım ekran kartını yenileyeceği için eski ekran kartını GTX 750ti ekran kartını bana vermeyi düşünüyor bende ekran kartsız bir sistem toplamak istedim.
Bugün teknobiyotikte indirimli tam isteklerime uygun bir kasa topladım gibi sizlerle paylaşmak istiyorum.
-Intel Core i3 9100F
-ASRock H310CM-HDV Socket 1151, DDR4 2666MHz
-Adata Premier DDR4 8GB 2666MHz
-Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM
-Dark VISION oyuncu kasası
-Aerocool 500W 80+
Bu şekilde 2000 lira sistem.
Bu sisteme ekstra işte dediğim gibi arkadaştan alacağım GTX 750ti ekran kartı takacağım.
1. sorum sistemde herhangi bir sorun yaşar mıyım?
2. sorum teknobiyotikten montaj ve test hizmetini de işaretlersem ekran kartsız montajlayıp test ederler mi?
3. sorum teknobiyotik güvenilir mi daha önceden alışveriş yapan var mı ve kasa cam olduğu için paketleme ve kargo da zarar görür mü?
Bir arkadaşım ekran kartını yenileyeceği için eski ekran kartını GTX 750ti ekran kartını bana vermeyi düşünüyor bende ekran kartsız bir sistem toplamak istedim.
Bugün teknobiyotikte indirimli tam isteklerime uygun bir kasa topladım gibi sizlerle paylaşmak istiyorum.
-Intel Core i3 9100F
-ASRock H310CM-HDV Socket 1151, DDR4 2666MHz
-Adata Premier DDR4 8GB 2666MHz
-Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM
-Dark VISION oyuncu kasası
-Aerocool 500W 80+
Bu şekilde 2000 lira sistem.
Bu sisteme ekstra işte dediğim gibi arkadaştan alacağım GTX 750ti ekran kartı takacağım.
1. sorum sistemde herhangi bir sorun yaşar mıyım?
2. sorum teknobiyotikten montaj ve test hizmetini de işaretlersem ekran kartsız montajlayıp test ederler mi?
3. sorum teknobiyotik güvenilir mi daha önceden alışveriş yapan var mı ve kasa cam olduğu için paketleme ve kargo da zarar görür mü?