- Reaksiyon skoru
- 101
400 tl daha koy kanka o kadar para veriyorsun bence fazla değilfiyat aşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitörsüz maks 8000tl demistim
400 tl daha koy kanka o kadar para veriyorsun bence fazla değilfiyat aşıyor
monitörsüz maks 8000tl demistim
o fiyata bulursan banada gönder monitör dahil 8k güzel oyun oynatacak pc.kanka adam 8000 TL monitör dahil istiyor naptın
bro 8500 ona vericeğine cyber'A 8300 verirMonitör:
Sistem:![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistem 500TL aşıyor ama değer.Leo 3T10-1660S Asus - Game Garaj
İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T10-1660S Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bütçeni arttırıcaksın o zaman bu fiyata bu kadar.ama biz yayında ekledik
yayında açacağı için 4core 8 thread yetmez
aga ryzen 5 1600 af i3 10100f yayındada oyundada paramparça edero fiyata bulursan banada gönder monitör dahil 8k güzel oyun oynatacak pc.
bro 8500 ona vericeğine cyber'A 8300 verir
bütçeni arttırıcaksın o zaman bu fiyata bu kadar.
Yayın kısmını bilmiyorum ama oyun kısmında şaka yapıyorsundur umarımaga ryzen 5 1600 af i3 10100f yayındada oyundada paramparça eder
oyunda paramparça etmiyor ama gene daha iyi yaniYayın kısmını bilmiyorum ama oyun kısmında şaka yapıyorsundur umarım
oyunda paramparça etmiyor ama gene daha iyi yani
aga ryzen 5 1600 af i3 10100f yayındada oyundada paramparça eder
bide aralarında ram mhz farkı da var bu karşılaştırmada hesaba katılmamış olan i3 2666 mhz destekl,yor sadeceoyunda paramparça etmiyor ama gene daha iyi yani
ram mhz farkıyla eder
arkadaşım siparişi dün akşam verdi saolsun modart PC yeni sistem cıkardı cok uygun fiyatao fiyata bulursan banada gönder monitör dahil 8k güzel oyun oynatacak pc.
bro 8500 ona vericeğine cyber'A 8300 verir
bütçeni arttırıcaksın o zaman bu fiyata bu kadar.
kankam yardımların için saol arkadaşım dün akşam verdi siparişi mod art pc yeni sistemini sipariş etti 1 tb hdd ile uygun fiyata aldıbide aralarında ram mhz farkı da var bu karşılaştırmada hesaba katılmamış olan i3 2666 mhz destekl,yor sadece
ram mhz farkıyla eder