Dolar Ne Zaman Düşer?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

xawentis

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
16- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi
Bildiğiniz gibi artık maalesef adam akıllı bilgisayar alamıyoruz ve bazılarımız hatta %90 lık bir kesim mağdur oldu size sormak istiyorum bu dolar ne zaman düşer veya bu parçaların fiyatları ne zaman düşer .

İktidar değiştiğinde

İktidar değiştiğinde
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum neden her şeyi İktidarın suçuna atıyorsunuz sanki bundan 50 sene önce çok rahat yaşıyorduk yani kusura bakmayın . ama ben 90ları görmüş bir insanım İstanbulu affedersiniz tabiri caiz ise tezek götürüyordu ve hiç unutmam hastaneye gidecektik yani sağlık ocağı saat gecenin 4 düydü ve sıra vardı ilaç alacaktık paramız yoktu insanlar hastanenin önünde ölüyorlardı ya aslında eskiler bunu zaten biliyorlar dememe gerek yok ama şuan ki yeni nesil maalesef bilmiyor .

Az önce attığınız videodaki kişi yani kanal sahibi CHP den para alıyor :) ve adaletli davranmıyor yani oradaki insanlar ile Ropörta yapmıyor kendi adamları var :) ama işte yaşın küçük bilmezsin küçük beynin algılamaz.
Ahahha tmm siz vermeye devam edin gizli apkli kardeş

Son düzenleme:
Uzmanlar 30 şubatta çakılacak diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri