Keyubu.Sunucu kiralamak istiyoruz. Önerebileceğiniz site varmı?
valla tavsiyem 20 tl ye alıcaksan direk aternos gibi sitelerden aç arada neredeyse hiç bir fark yok doğukan adalın sponsoru olan bir siteden almıştım ve cidden bazı durumlarda aternos daha iyi.Reis sadece arkadaşlarımla oynayacağız. En fazla 5 kişi. Bu 20tl lik paket yetermi?
Kuracağınız modlara, pluginlere bağlı.Reis sadece arkadaşlarımla oynayacağız. En fazla 5 kişi. Bu 20tl lik paket yetermi?
spigot ve bukkit üzerinden ücretsiz olarak siz kurun istediğiniz sürüm ve pluginleri kurarsınız çok basit bir uygulama bit not defteri ve bir java dosyası ile istediğin sunucuyu kurarsınReis sadece arkadaşlarımla oynayacağız. En fazla 5 kişi. Bu 20tl lik paket yetermi?
valla lag çok nadir oluyor sıra bekleme olayını düzelttiler şuan bi server açmak ortalama 2-3 dakika sürüyor garip bi şekildeAternos,Pingli laglı istediğiniz pl leri bulamadığını yarım saat sıra beklediğiniz 7/24 açık olmayan bedava sunucu açabileceğiniz bir site,5 kişi survival oynayacaksınız bile tavsiye etmem,Pluginler çok olmayacaksa 1 gb ram 4 çekirdek işlemcili Keyubudan paket almanızı tavsiye ederim,fazla geliyorsa Güvenilir olup olmadıklarını bilmediğim türk hostinglerdende alabilirsiniz,bedava önermem ama illa bedava olacaksa aternos olmasın,kendi pc nizi hosting yapın 4 gb ram verir Aternostan iyi performans alırsınız.
ben arkadaşlarımda girdiğimde 10 dk bekliyordum,lag ise eksik olmuyor,Aternos kullanacağına arkadaşın dediği gibi spigottan bi sunucu kursun,herkese açık yapmak için biraz uğraşması gerekiyor ama 4 gb verip lagı baya indirebilir istediği plugini rahatça kurabilir.valla lag çok nadir oluyor sıra bekleme olayını düzelttiler şuan bi server açmak ortalama 2-3 dakika sürüyor garip bi şekilde
Keyubu'dan Linux Ubuntu alıyordum ve memnundum fakat her sunucuya ulaşmak istediğimde uzak masaüstü uygulaması ile bağlanmak gerçekten yorucu bir hale gelmişti. Konsolu kullanmak için arka planda uzak masaüstüne bağlı kalmak gerektiği de ayrı bir problem. Rabisu kullanmaya başladıktan sonra aşırı bir rahatlama geldi, üstelik web sitesi paketini aldığınızda sınırsız CPU veriyor ve hiç lag olmadığı için denemedim fakat büyük ihtimalle böyle bir sorunda yazdığınızda işlemcinizi güçlendiriyorlar. Rabisu tıpkı aternos gibi, yalnızca 20 saniyede sunucunun tüm ayarlarını, sürümünü değiştirebildiğiniz güzel bir sistem sunuyor. Arkadaşlarla oynarken herkesin senin sunucuyu kurmanı beklemesi olayını bilen birisi olarak, alabiliyorsan Rabisu web sitesi paketini öneririm.Sunucu kiralamak istiyoruz. Önerebileceğiniz site varmı?
Linux'ta sunucuyu kurup "screen" komutu ile başlattığınızda sürekli konsola bağlanmanıza gerek kalmıyorKeyubu'dan Linux Ubuntu alıyordum ve memnundum fakat her sunucuya ulaşmak istediğimde uzak masaüstü uygulaması ile bağlanmak gerçekten yorucu bir hale gelmişti. Konsolu kullanmak için arka planda uzak masaüstüne bağlı kalmak gerektiği de ayrı bir problem. Rabisu kullanmaya başladıktan sonra aşırı bir rahatlama geldi, üstelik web sitesi paketini aldığınızda sınırsız CPU veriyor ve hiç lag olmadığı için denemedim fakat büyük ihtimalle böyle bir sorunda yazdığınızda işlemcinizi güçlendiriyorlar. Rabisu tıpkı aternos gibi, yalnızca 20 saniyede sunucunun tüm ayarlarını, sürümünü değiştirebildiğiniz güzel bir sistem sunuyor. Arkadaşlarla oynarken herkesin senin sunucuyu kurmanı beklemesi olayını bilen birisi olarak, alabiliyorsan Rabisu web sitesi paketini öneririm.