Oyunlar Kaç Saat Sürmeli ?

revajr

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar kimi insanlar şuan ki oyunların süresini yeterli buluyor bazıları ise arttırılmasından yana siz ne düşünüyorsunuz teknoloji ve oyun sektörü geliştiği için ben yeni hikayeli oyunların en az 20-25 saat sürmesini isterdim çünkü çok kaliteli yapımlar çıkıyor ve doyamıyorum bazı insanlar da sıkılabilir doğal olarak o yüzden fikrinizi merak ettim ?

14-15 saat. Eğer çok güzelse istediği kadar sürebilir :D

20 kâfi gelir senaryoya bağlı rdr ve gta tadında kalmıştı mesela. Uzatıcaz diye batırıyolar sonra.

mesela a way out 8 9 saatte bitmişti ama cidden dolu dolu ve güzel oyundu yeterli geliyor bana mesela sherlock holmes felan oynadım o 15 saatin üstünde sürmüştü ama oda eğlenceliydi sürükleyici değilse kısa tutulmalı

Bence Fiyatına bağlı. Mesela rdr 2 200 tl desen bence bi 60 saat ten fazla olmalı
Dying light 20 tl 15 20 saat yeter

Arkadaşlar kimi insanlar şuan ki oyunların süresini yeterli buluyor bazıları ise arttırılmasından yana siz ne düşünüyorsunuz teknoloji ve oyun sektörü geliştiği için ben yeni hikayeli oyunların en az 20-25 saat sürmesini isterdim çünkü çok kaliteli yapımlar çıkıyor ve doyamıyorum bazı insanlar da sıkılabilir doğal olarak o yüzden fikrinizi merak ettim ?
Yani oyun bana hitap etmiyorsa 5 10 saat sürse kafi olur ama sardığı zaman 100 saat bile oynayabilirim.Firmalar bu yüzden çekimser davranıyorlar sanırım.

Açık dünyalar uzun sürmeli bence, bazıları hemen bitiyor.

20 saat sürmesi gereken oyunu 5 saat yapıyorlar
5 saat sürmesi gereken oyunu 20 saat yapıyorlar

Piyasanın özeti bu

10-15 saat olmalı iyi ise. kötü ise 5 saat sürmeli yoksa can sıkar.

Oyun türüne göre değişir

Alien isolation var mesela millet 10 saatte falan bitirmis biz 22 saatte bitirmisiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,064
Üyeler
198,044
Son üye
Ali Mustafa
Geri