Windows 10 kaldırır mı?

Rusky

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam, windows 7 kullanıyorum fakat windows 10 geçmeyi düşünüyorum. 4 GB ram 1 GB HD6570 Ekran kartı İntel E8400 işlemci bulunuyor, 120 gb SSD 1 TB HDD var. Kasar mı? Oynadığım oyunlar;SA:MP(San andreas multi player) LOL CSGO tarzı. İşlemcim 64 bit ekran kartı driveri bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Post automatically merged:

Not:Eğer kaldırırsa, Windows 10 hangi sürümü yüklemeliyim?

Kaldırır W10 Home yükle.

Ssd varsa no problem ama bi 4gb daha ram eklersen iyi olur

Selam, windows 7 kullanıyorum fakat windows 10 geçmeyi düşünüyorum. 4 GB ram 1 GB HD6570 Ekran kartı İntel E8400 işlemci bulunuyor, 120 gb SSD 1 TB HDD var. Kasar mı? Oynadığım oyunlar;SA:MP(San andreas multi player) LOL CSGO tarzı. İşlemcim 64 bit ekran kartı driveri bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Not:Eğer kaldırırsa, Windows 10 hangi sürümü yüklemeliyim?
Aynı tip sistemler çok geldi format atılması için, W10 home değilde W10 pro ile format atdım hiç bir sıkıntı çıkmadı, ekran kartı driver ise windows update de gelir zaten sıkıntı etmeden kura bilirsin

Aynı tip sistemler çok geldi format atılması için, W10 home değilde W10 pro ile format atdım hiç bir sıkıntı çıkmadı, ekran kartı driver ise windows update de gelir zaten sıkıntı etmeden kura bilirsin
Çok teşekkürler hocam, herkese teşekkürler iyi geceler. Donanım arşivi forumdan çekiniyordum fakat çekinmemek daha iyiymiş ❤

Selam, windows 10 pro kursam sıkıntı çıkar mı oyunlarda kasma yaşar mıyım ona göre pro kuracağım

Windows 10 pro kursam sıkıntı çıkar mı oyunlarda kasma yaşar mıyım

Ssd varsa no problem ama bi 4gb daha ram eklersen iyi olur
Windows 10 pro kursam sıkıntı çıkar mı oyunlarda kasma yaşar mıyım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,975
Üyeler