Casper g900 alinir mi?

XAlp

80+
Reaksiyon skoru
15
Bunu almayi düşünüyorum sizce nasıl?
3-4 yıl idare eder mi?

Hiçbir casper alınmaz 1 2 yıl sonra çok ısınıp kendi kendine kapanıyor diye konu açarsın yapma casper excalibur monster alınmaz !!!!

16bin TL verip
Rtx 3060lı ve casper gibi bir markanın bilgisayarını alacağıma Asus, Msi gibi markaların laptopunu alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...yar-p-HBCV000003LOIQ?magaza=Central+Teknoloji
İndirime giriyor ama bu fiyatı bile seninkinden iyidir.
arkadaşın attığı G900 de 3070 seçeneğide var ve işlemciside yanlış anlamadıysam bi üst seviye bilgisayar özelleştirilip 64 gb ye kadar çıkarılabiliyor özelleştirme kısmında ssd de seçilebiliyor neden gidip asusu almasını önerdinki caspera göre avantajı ne asusun (sadece öğrenmek istiyorum yanlış anlamayın)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir casper alınmaz 1 2 yıl sonra çok ısınıp kendi kendine kapanıyor diye konu açarsın yapma casper excalibur monster alınmaz !!!!
casper alınmazmı 🤣 şu anda 6 yıldır casper nirvana notebook kullanıyorum ve bakımını yapıyorum AŞŞIRI yük altında (örnek olarak stres testinde) asla 2 dakika boyunca 75 dereceyi geçmiyor stres testinde oyun oynarkende 60-70 arası geziyor

yani bakımını yaptığın sürece casper alınır(y)

bakımını yap altına güçlü laptop fanı al termal macun 150 tl lik sür tozlarını 6 ayda bir al bitti bu kadar ısınma sorunu olmayacağını düşünüyorum böyle yapılırsao.O2

Bunu almayi düşünüyorum sizce nasıl?
3-4 yıl idare eder mi?
16.000 tl civarina onerebileceginiz saglam bi laptop varmı?

Geri