stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evden çıkıp mall of caddesinde yürüsem sizin sokaktayım hocamAsurlar Sokak
Evden çıkıp mall of caddesinde yürüsem sizin sokaktayım hocamAsurlar Sokak
Evden çıkıp mall of caddesinde yürüsem sizin sokaktayım hocam![]()
Bu sene sonuna kadar türk telekom fiber döşeyecekmiş ancak 1gbps uploadı bıraktım 100 bile zor onların çöp altyapısındanKonya'da olsa yarın geçerdim. O fiyata öyle hız Dünya'da başka yerde yoktur.
Hocam bende Küçükçekmece İnönü mahallesindeyim aramızda arabayla 10 dk’lık mesafe var. Türknet’i arıyorum 50 Mbit hız alabilirsiniz diyor şansa bakBuraya taşınmanızı pek önermem zira ben bile anlam veremedim türknetin buraya altyapı yapmasına. İstanbul Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi
Türk Telekom sadece çok pinti. Türkiye'de altyapı artık o kadar kötü değil ama servis sağlayıcıları aşırı fırsatçı.Bu sene sonuna kadar türk telekom fiber döşeyecekmiş ancak 1gbps uploadı bıraktım 100 bile zor onların çöp altyapısından
89M geçiyor mu oradanHocam bende Küçükçekmece İnönü mahallesindeyim aramızda arabayla 10 dk’lık mesafe var. Türknet’i arıyorum 50 Mbit hız alabilirsiniz diyor şansa bak.
89M değilde, 98AB ve 89K geçiyor89M geçiyor mu oradan
Türk telekom resmen dolandırıcı. Altyapıyı tekelleştirip boktan olan internetlerini aşırı iyiymiş gibi gösteriyorlar ve yaptıkları sözde indirimlerle kanunlardan sıyrılıp taahhüt parası alabiliyorlar. Dolandırıcı anonim şirketiTürk Telekom sadece çok pinti. Türkiye'de altyapı artık o kadar kötü değil ama servis sağlayıcıları aşırı fırsatçı.
Tamam tek otobüste ordayım hocam bi ara çay içeriz89M değilde, 98AB ve 89K geçiyor.
Başım gözüm üstüne beklerimTürk telekom resmen dolandırıcı. Altyapıyı tekelleştirip boktan olan internetlerini aşırı iyiymiş gibi gösteriyorlar ve yaptıkları sözde indirimlerle kanunlardan sıyrılıp taahhüt parası alabiliyorlar. Dolandırıcı anonim şirketi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam tek otobüste ordayım hocam bi ara çay içeriz![]()
Ben de o pinge ekmek banıyorumŞuan attığın ss e ekmek banıyorum.
(bu ss i atarken 40 saniye yüklenmesini bekledim)
Alıntıyı görüntüle
Online oyun harici hiçbir iyi yanı yokki.Ben de o pinge ekmek banıyorum
2.5GBit portu bulunan herhangi bir modem bunu destekleyecektir. 1GBit portu bulunan modemler ve/veya 1GBit portu bulunan bir anakart kullanmanız durumunda 800-850mbps bandında kalacaksınızdır. Yeni internetiniz hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net