Yeni aldığım sistem görüntü vermiyor

Railguun

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta gaming gen tr den sipariş verdim ve Perşembe günü evime geldi fakat bugün sistemi açma durumunda bulundum (Yanında monitör de vardı linkleri bunlar:
ssd-gaming-bilgisayar/
Ve bugün Pazar olduğundan doları ekran kartının kablolarını takamadan çünkü açık bilgisayarcı yoktu bundan dolayı sadece sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim. Ekran kartını (kabloları takmadan) montajladım ve psu-monitör kablolarını bağladım ve Bilgisayar çalıştı.Fakat monitör görüntü vermedi ben ben de sorun monitörde mi değil mi diye öğrenmek için monitörü başka bir sisteme bağladım ve monitörün çalıştığını, sorunun sistemde olduğunu gördüm ve HDMI kablosunu bu sefer onboarda bağladım (HDMI kablosunu yeni aldığım sisteme bağladım kafanız karışmasın) Fakat yeniden power tuşuna bassam da monitöre görüntü gelmediğini gördüm. Sizce bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Anladığım kadarıyla ekran kartını takmadın ve görüntü gelmedi?
Bir zahmet gelmesin hocam.
Ekran kartını da evde kendin takabilirsin. Videoları izle, çok kolay bir işlem.

GPU yani ekran kartını takmaz iseniz APU sistem harici görüntü alamazsınız. Ekran kartı montajı basit bir işlemdir, Youtube üzerinde tonlarca rehber bulunuyor. Görüntü kablosunu ekran kartına takmayı unutmayın.

Ekran kartını takmadan ne görmeyi bekliyordunuz? Siyah ekran bekliyorduysanız ona göre konuşalım :D

Anladığım kadarıyla ekran kartını takmadın ve görüntü gelmedi?
Bir zahmet gelmesin hocam.
Ekran kartını da evde kendin takabilirsin. Videoları izle, çok kolay bir işlem.
Çok kötü anlatmışım valla kusura bakmayın.Ekran kartının kablolarını takmadım öyle anlayın lütfen

Çok kötü anlatmışım valla kusura bakmayın.Ekran kartının kablolarını takmadım öyle anlayın lütfen
Dostum ekran kartını sisteme takmadığın sürece ekran gelmez zaten. Bir de PC'yi yük edip boşuna götürme bilgisayarcıya. İnternette yüzlerce video var. Aç birini izle. Çok kolay bir işlem. Allah bilir bilgisayarcı 10-20TL alır.

Dostum ekran kartını sisteme takmadığın sürece ekran gelmez zaten. Bir de PC'yi yük edip boşuna götürme bilgisayarcıya. İnternette yüzlerce video var. Aç birini izle. Çok kolay bir işlem. Allah bilir bilgisayarcı 10-20TL alır.
Sisteme takmadığından kastın kablolarını bağlamadan mı demek istedin yoksa sisteme direkt ekran kartını takmadın mı demek istedin? Çünkü ekran kartını sisteme taktım fakat kabloları elimde olmadığı için bağlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteme takmadığından kastın kablolarını bağlamadan mı demek istedin yoksa sisteme direkt ekran kartını takmadın mı demek istedin? Çünkü ekran kartını sisteme taktım fakat kabloları elimde olmadığı için kablolarını bağlayamadım

Kablolar nasıl elinizde değil? Bildiğim kadarıyla ya PSU'dan ya da ekran kartının kutusundan çıkması gerek. Anakarta sadece ekran kartını takarsan tabii ki görüntü gelmez. Güç nereden gelecek karta?
O kablolar tam olarak nerede dostum?

Kablolar nasıl elinizde değil? Bildiğim kadarıyla ya PSU'dan ya da ekran kartının kutusundan çıkması gerek. Anakarta sadece ekran kartını takarsan tabii ki görüntü gelmez. Güç nereden gelecek karta?
O kablolar tam olarak nerede dostum?
İnan ki ben en bilmiyorum sistemde bulamadım veyahutta kaybetmiş olabilirim yarın kablolarını alıcağım fakat ekran kartının kutusundan kesinlikle kabloları çıkmadı

İnan ki ben en bilmiyorum sistemde bulamadım veyahutta kaybetmiş olabilirim yarın kablolarını alıcağım fakat ekran kartının kutusundan kesinlikle kabloları çıkmadı
PSU kutusunu kontrol et ve Youtube'den ekran kartı montajı veya ekran kartı nasıl takılır videolarını izle. Technopat gibi kanallar bu konularda güzel videolar çekiyorlar.

Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta gaming gen tr den sipariş verdim ve Perşembe günü evime geldi fakat bugün sistemi açma durumunda bulundum (Yanında monitör de vardı linkleri bunlar:
ssd-gaming-bilgisayar/
Ve bugün Pazar olduğundan doları ekran kartının kablolarını takamadan çünkü açık bilgisayarcı yoktu bundan dolayı sadece sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim. Ekran kartını (kabloları takmadan) montajladım ve psu-monitör kablolarını bağladım ve Bilgisayar çalıştı.Fakat monitör görüntü vermedi ben ben de sorun monitörde mi değil mi diye öğrenmek için monitörü başka bir sisteme bağladım ve monitörün çalıştığını, sorunun sistemde olduğunu gördüm ve HDMI kablosunu bu sefer onboarda bağladım (HDMI kablosunu yeni aldığım sisteme bağladım kafanız karışmasın) Fakat yeniden power tuşuna bassam da monitöre görüntü gelmediğini gördüm. Sizce bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartını takmamışsın ?:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri