RX 5700'lü Sistem Nasıl ?

Hocam şahsen sistemdeki bileşenlerin iyi olduğu yönünde ve ekran kartı gayet iyi değiştirmeye gerek bile yok ama kasayı değiştirip ön tarafı mesh yapıda olan bir kasa almanız daha iyi olabilir ve PSU o kasaya özel geliyor yani 650W yapmanız mümkün değil diye biliyorum. Sistemin toplanmış halinin fiyatı nedir acaba ve itopyadan veyahut incehesaptan almanızı kesinlikle önermiyorum
sistem bu şekilde 7700 civarı

çünkü rx hatalı bir seri anlayın şunu
Peki Abdullah abinin son yayınlamış olduğu El Capitan sisteminde neden RX5600XT ekran kartı kullanılmış? Dediğiniz gibi ise adam bilmiyormu da öneriyor yoksa bilerek mi yapıyor sizce? Rx serisinin hatası donanımsal değil yazılımsaldır...

rx serisinin yazılımsal olarak sorunları var bende o pc nin aynısını almayı düşünüyordum caydım

Peki Abdullah abinin son yayınlamış olduğu El Capitan sisteminde neden RX5600XT ekran kartı kullanılmış? Dediğiniz gibi ise adam bilmiyormu da öneriyor yoksa bilerek mi yapıyor sizce? Rx serisinin hatası donanımsal değil yazılımsaldır...
yani riske atmak olur bu bakın yorumlarına hiç çalışmayan rx lerde var

RX serisinin bir kronik sorunu yok. Eskiden Wattman vardı ama sürücülerle beraber çoktan ortadan kaldırıldı bile.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
ben ortalık karıştırmıyorum rx in yazılımsal sıkıntıları var rtx al garantiye al amd,nvidia ya kafa tutacak durumda değil şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,592
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri