RX 5700'lü Sistem Nasıl ?

adam akıllı şurda soruyorum rtx mi rx mi
Modelden odele değişir RTX 2070 gibi ekran kartı alacağıma gider RX5700XT alırım ama 2070 Super alacaksam RX5700xt nin gözünün yaşına bile bakmam ( Misal olarak...)

Modelden odele değişir RTX 2070 gibi ekran kartı alacağıma gider RX5700XT alırım ama 2070 Super alacaksam RX5700xt nin gözünün yaşına bile bakmam ( Misal olarak...)
doğrudur hocam tmm rx alsın arkadaş ortak kararla :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki senin dediğin gibi sorunlarala karşılaşırsam garanti kapsamına girmez mi?
girer muhtemelende başın ağrıyabilir

hepinize çok teşekkürler bu konuda çok bilgim yok yardımlarınız için tekrardan teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum.

doğrudur hocam tmm rx alsın arkadaş ortak kararla :)
ee hocam söylediğiniz şeylerle kendinizle çeliştiniz buda bilgininizin olmadığının kanıtıdır. Şahsen benimde ahım şahım bir bilgim yok... Yorum yapmadan önce bilgilenmenizi öneriyorum

peki senin dediğin gibi sorunlarala karşılaşırsam garanti kapsamına girmez mi?
sana şunu diyeyim çok yüksek performans almana gerek varsa al rx5700 ü gitsin ama para çok olsun ama iyisinden olsun dersen rtx

ben gerekli bilgim oluğuna inanıyorum sdn tanır beni
ee hocam söylediğiniz şeylerle kendinizle çeliştiniz buda bilgininizin olmadığının kanıtıdır. Şahsen benimde ahım şahım bir bilgim yok... Yorum yapmadan önce bilgilenmenizi öneriyorum

sana şunu diyeyim çok yüksek performans almana gerek varsa al rx5700 ü gitsin ama para çok olsun ama iyisinden olsun dersen rtx

ben gerekli bilgim oluğuna inanıyorum sdn tanır beni
Gerekli bilginizin olduğuna inanıyorsunuz ama yanlış yorum yapıyorsunuz :D İnanmak başka bilmek başka

Aynı sistemi özelleştirip bende aldım.Arkadaş anlamadığım bir nokta var bu amd neden sevilmiyor ? Ne si var yani bu amd nin ? Uğraşırım dersen amd al uğraşmak istemem dersen nvidia al lafını çok duyuyorum.Benimde ön yargılarım vardı ama f/p istiyorsan amd kadar oyuncu dostu firma yoktur benim için.Ki sorunlar hocalarımızın dediği gibi son güncellemelerle gayette çözülmüş ve kart sorunsuz çalışıyor.Rx5700 rtx2060s e yakın performans veriyor fiyatıda iyi.Ben seçimimi rx5700 den kullandım herkes özgür isteyende rtx serisine yönelir ki bende rtx2060 alacaktım ama rx5700 e döndüm umarım sorunsuz kullanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,490
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri