Öneri Corsair Virtuoso RGB Rakibi?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım aklımda kaliteli bir Wireless kulaklık alma isteği var ve acaba hangi markanın hangi modelini alsam diye bir soru dönmeye başladım.
Görünüm ve şıklığıyla gerekse kalitesi ile Corsair Virtuoso RGB beni kendisine çekiyor ama acaba 2000-2500₺ fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim?

Merhaba sevgili dostlarım aklımda kaliteli bir Wireless kulaklık alma isteği var ve acaba hangi markanın hangi modelini alsam diye bir soru dönmeye başladım.
Görünüm ve şıklığıyla gerekse kalitesi ile Corsair Virtuoso RGB beni kendisine çekiyor ama acaba 2000-2500₺ fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim?
Şu lanetlenmiş , ultra sorunlu SteelSeries Arctic 5'ten kurtuldunuz mu hocam ?

Şu lanetlenmiş , ultra sorunlu Steelseries Arctic 5'ten kurtuldunuz mu hocam ?
Hocam bakıyorumki unutmamışsınız :D ben bile unutmuşken sağolsun incehesap başta Aras Kargo ile iade yapın iade kodunuz şu diye mesaj attı ve sokağa çıkma yasağı olduğu için mecburen adrese kurye talebi yapmam gerekti ve aras kargo üzerinden talebimi oluşturdum ama herhangi bir geri dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri olan 444 25 52 yi aramak istediğimde telefon çalmadan Çağrı Sonlandırıldı yazısı çıkıyor yani aranmıyor bile!

Durumu İncehesap'a mesaj olarak gönderdiğimde bana Yurtiçi Kargo'dan göndermem gerekliymiş ama ne hikmetse başta Aras Kargo dediler. Ee be mübarekler baştan desenize Yurtiçi Kargo diye :D ve geç haberim olduğu için 29 Mayıs'ta anca geliyor Yurtiçi Kargonun kuryesi... Yani demem o ki 1 hafta boşa gitti :D Ama aklıma kazıdım ne İncehesap ne de İtopya'dan bir kablo bile satın almayacağım

Hocam bakıyorumki unutmamışsınız :D ben bile unutmuşken sağolsun incehesap başta Aras Kargo ile iade yapın iade kodunuz şu diye mesaj attı ve sokağa çıkma yasağı olduğu için mecburen adrese kurye talebi yapmam gerekti ve aras kargo üzerinden talebimi oluşturdum ama herhangi bir geri dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri olan 444 25 52 yi aramak istediğimde telefon çalmadan Çağrı Sonlandırıldı yazısı çıkıyor yani aranmıyor bile!

Durumu İncehesap'a mesaj olarak gönderdiğimde bana Yurtiçi Kargo'dan göndermem gerekliymiş ama ne hikmetse başta Aras Kargo dediler. Ee be mübarekler baştan desenize Yurtiçi Kargo diye :D ve geç haberim olduğu için 29 Mayıs'ta anca geliyor Yurtiçi Kargonun kuryesi... Yani demem o ki 1 hafta boşa gitti :D Ama aklıma kazıdım ne İncehesap ne de İtopya'dan bir kablo bile satın almayacağım
1 hafta boyunca foruma her girdiğimde "Yardım" ön eki ile açılmış bu konunun sürekli hortlatıldığını gördükten sonra unutmak biraz zor :)

1 hafta boyunca foruma her girdiğimde "Yardım" ön eki ile açılmış bu konunun sürekli hortlatıldığını gördükten sonra unutmak biraz zor :)
Şahsen aldığıma pişman oldum ve İncehesap gibi bir siteden almış olmam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konumuza dönelim :D acaba bilginiz var mıdır?

Şu sıralar sistem topluyorum ve o kadar çok araştırıyorum ki piyasayı... Birkaç parça elime ulaştı onun dışında başka şeyleri araştıracak vaktim yok maalesef. Arkada 2 sene önce aldığım 120 tl değerinde kulaklık var onun dışında kulaklık bilmem 😎

Cidden kimse önermedi mi ya ? İlginç. Neyse , UP.

Şu sıralar sistem topluyorum ve o kadar çok araştırıyorum ki piyasayı... Birkaç parça elime ulaştı onun dışında başka şeyleri araştıracak vaktim yok maalesef. Arkada 2 sene önce aldığım 120 TL değerinde kulaklık var onun dışında kulaklık bilmem 😎

Cidden kimse önermedi mi ya ? İlginç. Neyse , UP.
Yok mu öneriniz beyler?

İtopyadan hs70 almıştım 600tl ye 23 Nisan indiriminde o zamandan beri kullanıyorum şuan hala 600tl bakmanı oneririm benim çok hoşuma gitti ses seviyesi olarak 50tl lik rampage kulaklikardan bir anda buna geçince bir sok yaşamıştım öneririm

İtopyadan hs70 almıştım 600tl ye 23 Nisan indiriminde o zamandan beri kullanıyorum şuan hala 600tl bakmanı oneririm benim çok hoşuma gitti ses seviyesi olarak 50tl lik rampage kulaklikardan bir anda buna geçince bir sok yaşamıştım öneririm
Hocam mikrofon kalitesinin kötü olduğunu gördüm ve benim istediğim bütçe ile dağlar kadar fark var :D

Corsair Virtuoso RGB rakip olarak bu kulaklığı inceleyebilirsiniz.

SENNHEISER GSP 670 WİRELESS 7.1 SURROUND OYUNCU KULAKLIĞI
Hocam bütçe olarak 2000-2500₺ arası dedim ve önerdiğiniz kulaklığın en düşük fiyatı 3000₺

Bakıyorum ama yok Vırtuoso ile kapışacak bir kulaklık. İşin garip tarafı İkiside stokta yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri