Ethereum Düşüyor

Bu konuyu tam 5 ay sonra hortlatın eth 5.000 dolar minimum ve hala da bitmemiş olucak mining olayları (ytd)

bence en az 2022 de biticek

imkansız o öyle olmuyor knka en basitinden çip yok piyasada en erken 2022 mart bana sorarsan
Orası öyle tabi ama hash rate gücü yarı yarıya düşürülmüş 3060,3070,3080ti kartlar açıklanacak mayıs sonunda, ayrıca mining anlamında nvidia'ya göre daha zayıf ama oyun anlamında sam aktif olunca 3070i bile geçen 6700xt kartları var, oyuncular için güzel olacaktır.

Konu açmak yerine up diyeyim. 2000 doların altına düştü. Kazım yapmaya yeni başlamıştım 2 gün boşa kazmış gibi oldum şuana kadar 9 gün içinde. 😔

O düşsün bu düşsün falanla olacak iş değil maalesef. Bi' gün çıkar bi' gün iner önemli olan bizim paramızın değer kazanması.

Yılbaşında ETH madenciliği son bulacak. Ancak değeri 2022 3ve 4 aylarda zirve seviyelere çıkması bekleniyor. Elinizde varsa tutun satmayın. 10k dolar garanti gözüyle bakıyorum.

Eth düşüyor gelirim artıyor nası oluyo
Bende bilmiyorum da olanlar düştü bende şuan. Normalde 18.20 dolar olan bakiye şuan 15. Pool cüzdanında olsn ise 13 yerine 10 küsür.

2019 da sistem toplasaydım keşke, o zamanlar 3k ya toplanan pc şimdi 10k ediyor

Geri