Playstation merak ettiğim konular

Alı Yldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Ben ilerleyen dönemlerde bir Playstation 5 almayı planlıyorum ama benim merak ettiğim birkaç konu var :
1-PsPlus üyeliği bittince ne olur ?
Apex Legends'taki PsPlus üzerinden alınan skinler ve diğer eşyalar ne oluyor ?
Oyunlar kilitleniyor diye öğrendim bu doğru mu ?
2-Playstation 4 oyunları Playstation 5'te oynanılıyor mu ?
Örneğin :
1-FarCry 3 Classic edition
2-Apex Legends
3-GTA 5
4-Mortal Kombat XL
5-Tekken 7
6-Rainbow Six Siege
Gibi oyunları oynatır mı ?
Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Ben ilerleyen dönemlerde bir Playstation 5 almayı planlıyorum ama benim merak ettiğim birkaç konu var :
Örneğin :
2-Apex Legends
3-GTA 5
4-Mortal Kombat XL
5-Tekken 7
6-Rainbow Six Siege
1-Ps4 oyunlarını ps5de çalıştırabilirsin
2- Psplus üyeliğinden aldığın kostümlerde kalıyor Twitch prime gibi düşün ama psplus oyunlarına ne oluyor bilmiyorum.

Örneğin :
2-Apex Legends
3-GTA 5
4-Mortal Kombat XL
5-Tekken 7
6-Rainbow Six Siege
1) psplus oyunların hesabında kalıyor ancak sadece psplus üyeliğin aktif olunca oynayabiliyorsun. Skinler zaten kalıyor.

2) PS4 oyunlarının %99u ps5te çalışıyor. Çalışmayanları internetten ufak bir araştırma ile bulabilirsin. Çok saçma sapan kimsenin zaten oynamayacağı oyunlar.

2- Psplus üyeliğinden aldığın kostümlerde kalıyor Twitch prime gibi düşün ama psplus oyunlarına ne oluyor bilmiyorum.
Cevap için sağ ol Valid123
Bende yeni ps oyuncusu olacam için birde gamepad ile fps shot oyunlarında aim geliştirmek için bir oyun önerir misin ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Cevap için sağ ol Valid123
Bende yeni ps oyuncusu olacam için birde gamepad ile fps shot oyunlarında aim geliştirmek için bir oyun önerir misin ?
Call of duty cold war pahali bir oyun ama aksiyonu bol ve onlinedada oynayabilirsin

Warzone girebilirsin
1) psplus oyunların hesabında kalıyor ancak sadece psplus üyeliğin aktif olunca oynayabiliyorsun. Skinler zaten kalıyor.

2) PS4 oyunlarının %99u ps5te çalışıyor. Çalışmayanları internetten ufak bir araştırma ile bulabilirsin. Çok saçma sapan kimsenin zaten oynamayacağı oyunlar.
Ben bişey sormayı unutmuşum PS PLUS üyeliği aldıktan sonra aylık elektrik faturası gibi ödememi oluyor her ay ?

Örneğin :
2-Apex Legends
3-GTA 5
4-Mortal Kombat XL
5-Tekken 7
6-Rainbow Six Siege
ps5 te çalışmayan en fazla 10 tane filan ps4 oyunu var onlarda çöp oyunlar yani hepsi çalısıyor gibi düşünebilirsin istersen dijital yerine kutulu ps4 oyunu al ps5 kabul ediyor oynayabiliyorsun

ps5 te çalışmayan en fazla 10 tane filan ps4 oyunu var onlarda çöp oyunlar yani hepsi çalısıyor gibi düşünebilirsin istersen dijital yerine kutulu ps4 oyunu al ps5 kabul ediyor oynayabiliyorsun
Aynı oyunun ps5 versiyonu varsa ps5 versiyonunu almak zorunda yoksa oyun ps4 grafiklerinde ve ps4 versiyonunda çalışır

Aynı oyunun ps5 versiyonu varsa ps5 versiyonunu almak zorunda yoksa oyun ps4 grafiklerinde ve ps4 versiyonunda çalışır
dogrudur kankam grafik konusuna bir şey demedim sadece ps4 oyunları 5 de oynanıyor diye belirttim

Bazı oyunlar ücretsiz olarak ps5 versiyonuna yükselebiliyor. Hepsi değil ama bu şekilde olanlar da var.

Geri