PCB farkları var diye biliyorum.Arkadaşlar foruma 1-2 aydır girmiyorum bir aralar bu klavye modaydı klavye önerisi isteyen herkese bu öneriliyordu hala daha alınır mı iyi midir MK61 ve GK61 farkı nedir? Bide link atarsanız sevinirim.
Bence alınırArkadaşlar foruma 1-2 aydır girmiyorum bir aralar bu klavye modaydı klavye önerisi isteyen herkese bu öneriliyordu hala daha alınır mı iyi midir MK61 ve GK61 farkı nedir? Bide link atarsanız sevinirim.
PCB farkları var diye biliyorum.
Fakat ben olsam MK61 alırdım çünkü stok olarak puding keycap ile gelmesi çok büyük bir artı.
Link atabilir misiniz bu arada puding keycap'in ne olduğunu da bilmiyorumBence alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gk61 469tl idi
MK 61 yazdığında karşına zaten direk Bangood çıkıyor.Link atabilir misiniz bu arada puding keycap'in ne olduğunu da bilmiyorum![]()
Aradaki fiyat farkına değecek kadar artısı var mıdır mk61'in çünkü bütçemi baya zorlayarak alıyorum.MK 61 yazdığında karşına zaten direk Bangood çıkıyor.
https://tr.banggood.com/Geek-Custom...ommendation&cur_warehouse=CN&ID=6287845515631 Bide bu link var aynı klavyeler değil mi fark yok.[TRY534.26]Geek Özelleştirilmiş GK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir% 60 Düzen Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
EvetAradaki fiyat farkına değecek kadar artısı var mıdır mk61'in çünkü bütçemi baya zorlayarak alıyorum.
https://tr.banggood.com/Geek-Custom...ommendation&cur_warehouse=CN&ID=6287845515631 Bide bu link var aynı klavyeler değil mi fark yok.
Bir aralar bangood'da ilk alışverişe özel indirim falan oluyordu indirim kodları oluyordu hala devam ediyor mu bu olay?Evet
Mavi anahtar seçildiği için fiyat düşmüş
Galiba GK61 alacağım puding keycap ne oluyor?MK 61 yazdığında karşına zaten direk Bangood çıkıyor.
Ben bu sabah gk61 i sipariş verdim 17 tl indirim oluyorBir aralar bangood'da ilk alışverişe özel indirim falan oluyordu indirim kodları oluyordu hala devam ediyor mu bu olay?
Puding keycap o kadar da büyük bir ihtiyaç değil.Aradaki fiyat farkına değecek kadar artısı var mıdır mk61'in çünkü bütçemi baya zorlayarak alıyorum.
Çok iyi olur valla indirim kodu varsaPuding keycap o kadar da büyük bir ihtiyaç değil.
Bütçeniz kısıtlı ise GEEK GK61 alın. Hatta elimde indirm kodu var ileteyim size