6 bin civarı apu sistem topladım

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
6000
Bu sisteme daha sonra rtx2060 - 2060s - 2080 - 2080s - 3060 veya 3080 takmayı düşünüyorum. Bir süre bu şekilde orta halli oyunları idare eder mi? cod black ops 3, gta 5 gibi. Bir de power supplay yeterli sanırım ekran kartı ve ram takviyesi yaparsam ileride. Var mı önerileriniz şöyşe yapsan daha iyi olurdu gibisinden

Ekler

• pc.PNG
    pc.PNG
    154 KB · Hit: 88
3070 ve üstünde darboğaz olabilir ve 5600x li bir sistem daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apu olduğunu şimdi gördüm

11600k olabilir apu olarak daha güçlü gpu var

Ekran kartlarının fiyatlarının adam olmasını bekliyorsanız ve adam olunca alacaksanız alabilirsiniz.
Oyun için önermiyorum o apu ekran kartını.

idarelik keşke amd bi işlemci kullansaydın vega grafikleri şu an harikalar yaratıyo resmen

ç.ok aşıyor bütçeyi 11600k aralarında 1000tl fark var

Bu sisteme daha sonra rtx2060 - 2060s - 2080 - 2080s - 3060 veya 3080 takmayı düşünüyorum. Bir süre bu şekilde orta halli oyunları idare eder mi? cod black ops 3, gta 5 gibi. Bir de power supplay yeterli sanırım ekran kartı ve ram takviyesi yaparsam ileride. Var mı önerileriniz şöyşe yapsan daha iyi olurdu gibisinden
Bence güzel sistem bir de piyasa düzelir de bu sisteme güzel bir ekran kartı takılırsa müq olur.

3200tl dostum 5600x amd epey pahalılaştı erkan kartı ve işlemcide

arkadaşlar 6k'yı geçmeyecek şeyler önerirseniz sevinirim bütçe 6bin tl

3200tl dostum 5600x amd epey pahalılaştı erkan kartı ve işlemcide

arkadaşlar 6k'yı geçmeyecek şeyler önerirseniz sevinirim bütçe 6bin TL
6 bin TL ye apu almak ve gpu stoklarının ve fiyatlarının düzelmesi için dua etmek yerine biraz daha biriktir hazır sistem al

6 bin TL ye apu almak ve gpu stoklarının ve fiyatlarının düzelmesi için dua etmek yerine biraz daha biriktir hazır sistem al
piyasanın yakın zamanda düzeleceğini sanmıyorum

en kötü 2060 takacağım zaten. Hazır sistemler çokta fazla karlı olmuyor rtx 2060'lı sistemler 10k felan teker teker fiyatlandırmasına baksak en fazla 2k felan kar ediyorsun. Ayrıca ram olarak 8gb ram kullanılıyor genelde

en kötü 2060 takacağım zaten. Hazır sistemler çokta fazla karlı olmuyor rtx 2060'lı sistemler 10k felan teker teker fiyatlandırmasına baksak en fazla 2k felan kar ediyorsun. Ayrıca ram olarak 8gb ram kullanılıyor genelde
2k paraya kar demiyosan ne diyim ama duruma göre mantıklı olan hazır sistemler şimdi dürüst konuşalım. bazı sitelerde ekstradan ram takviyesi yapabiliyosun bunuda unutmayalım karar senin yinede

Sene olmuş 2021, önü dümdüz kasalar alınıyor.
PSU Gold sertifikalı değilse çöp. Bunu genel olarak söylemiyorum, TR 2S'in hem Bronz hem Gold sertifikalı modeli var. Muhtemelen bu Bronz. Anakart da gereksiz. Z490 alınabilirdi.

Sene olmuş 2021, önü dümdüz kasalar alınıyor.
PSU Gold sertifikalı değilse çöp. Bunu genel olarak söylemiyorum, TR 2S'in hem Bronz hem Gold sertifikalı modeli var. Muhtemelen bu Bronz. Anakart da gereksiz. Z490 alınabilirdi.
bu işlemci için biraz araştırdım daha düşük anakart önerilmiyor tam performans alınması için. Power supplay konusuna gelirsek pek bir bilgim yok 600tl civarında önerin varsa önerilerini bekliyorum. Kasayı da hoşuma gittiği için seçtim performans olarak etkisi çok olur mu?

2k paraya kar demiyosan ne diyim ama duruma göre mantıklı olan hazır sistemler şimdi dürüst konuşalım. bazı sitelerde ekstradan ram takviyesi yapabiliyosun bunuda unutmayalım karar senin yinede
tabi canım haklısın ama kullanılan ana kartlar ucuz oluyor ve depolama birimleri 320gb felan oluyor o açıdan dedim yoksa 2bin tl yüksek bir mebla

şu anki bütçem 6 bin tl olduğu için apu almak istedim. 10 bin tl felan hazırda param olsa tabii ki hazır sistem alırım ben de. Şimdilik elimdeki bilgisayarı satmaya çalışıyorum ondan sonra ekran kartı alacağım. Yüksek ihtimal rtx 2060 felan alırım

Geri