Dark Guardian Pro Nasıl ?

Kaliteli bir kasa önü mesh vb bence alınır. Güzel kasa.

Oldukca iyi bir kasa. Şimdiye kadar kullananlardan hiç bir kötü yorum duymadım.

şahsen argb ve kumanda için ekstra 200 tl vermezdim dark guardian alırdım ama tercih meselesi

Müthiş kasa sadece kasa üstündeki fanların cıkısı argb yani 3 pin anakart seçerken ona dikkat etmen yeterli

şahsen argb ve kumanda için ekstra 200 TL vermezdim dark guardian alırdım ama tercih meselesi
düzeltme dark guardiandaki fanlar 6 pinliymiş ve fan çoğaltıcısıda 6 pinli özel dark fanları destekliyor pro alınabilir bu yüzden

Çok güzel kasa tavsiye ederim. Özellikle hava sirkülasyonu oldukça iyi.

Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Banada çok önerildi. Kasanı alıcam ama Sizce PSU ile birliktemi almalıyım yoksa sadece kasamı ? Hepsiburadada 750W 80+ Bronze ve 600W 80+ Bronze PSU ile birlikdede satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konudada bilgili olanlar yardım ederse çok sevinirim . Çünki PSUlar hakkında hiç bilgim yok

Son düzenleme:
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Banada çok önerildi. Kasanı alıcam ama Sizce PSU ile birliktemi almalıyım yoksa sadece kasamı ? Hepsiburadada 750W 80+ Bronze ve 600W 80+ Bronze PSU ile birlikdede satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konudada bilgili olanlar yardım ederse çok sevinirim . Çünki PSUlar hakkında hiç bilgim yok
Ayrı almanı öneririm PSU dahil hali pahalı.

Şekil ve hava akışı açısından güzel kasa, malzeme kalitesi orta seviyelerde, psu ayrı almanı tavsiye ederim.

Geri