Oyun Arkadaşı Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım olmadığından oynadığım oyunlar artık inanılmaz sıkıcı geliyor. Yalnızca oyun değil, her türlü muhabbeti yapabileceğim yeri geldiğinde dertleşip yeri geldiğinde eğlenebileceğimiz, bu arada youtube a oyun videosu atacağım. Bu nedenle oyun arkadaşları arıyorum. Genelde gün boyu bilgisayar başında oluyorum ancak geceleri de oyun oynamayı seviyorum, CS:GO, PUBG Lite, Fortnite, Gta 5 Online, PUBG Mobile, Rocket League, Valorant çok sık oynadığım oyunlar ancak arkadaşım olduktan sonra hiç bilmediğim oyunu dahi alıp oynayabilirim hiç problem değil. Hatta birlik olup oyun turnuvalarına bile katılabiliriz. 15 yaşındayım hiç doğru düzgün arkadaşım olmadı. Sizlerden de oyun arkadaşı arayan varsa benimle iletişime geçebilir.

İnstagram Hesabım: mustafa_usta61
Ben varım da senin oyunların ile uyuşmuyor.(Kim hortlattı bu konuyu ya)

Ben varım da senin oyunların ile uyuşmuyor.(Kim hortlattı bu konuyu ya)
Konu nasıl hortlandı bilmiyorum. Konu baya eski olduğu için oynadığım oyunlar artık değişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu güncelledim.

Uygunsuz davranış
aynen ab pardon
dostum bence forumdan gitmelisin hiç kimseyle anlaşamıyorsun beyin desek oda yok çok azcık beyin olsa sanane birader demezsin bildiğin mesaj kasmak için konu hortlamışsın forumda kimseyle anlaşamazsın gerçekten düşük seviye bir insansın git solo player oyunlar falan oyna online oyunlar veya websiteler vb. sana göre değil.

dostum bence forumdan gitmelisin hiç kimseyle anlaşamıyorsun beyin desek oda yok çok azcık beyin olsa sanane birader demezsin bildiğin mesaj kasmak için konu hortlamışsın forumda kimseyle anlaşamazsın gerçekten düşük seviye bir insansın git solo player oyunlar falan oyna online oyunlar veya websiteler vb. sana göre değil.
aynen kardeşim 2 kişi ile anlaşamadım diye herkes oluyor tamam artık uzatma sensin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,843
Üyeler
188,173
Son üye
sane45
Geri