4200₺ Bu Sistem Alınır Mı

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Bütçe
4200
4200₺ Bütçe ile APU sistem topladım. İlerleyen zamanlarda donanım takviyesi ve değiştirme yapacağım şimdilik beni idare etmesi yeterli olur. Genel olarak Yazılım ve programlama için kullanılacak arada Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynanacak. Yeterli performans alır mıyım?
(144hz, klavye mouse, kulaklık ve 1 TB HDD mevcut)

RAM 2x8 olarak alınacak.

Sadece bu işlemciyi kullanırsanız görüntü gelmez zaten. Bios güncellemesi yaparken en yeni sürümü indirirseniz (örnek veriyorum) direk 42. Sürümü (yani en son çıkan sürümü) kurmuş olursunuz.
Anakartı bu şekilde güncelleme kararı aldım. Sizce bu anakart alınır mı? Şimdi de ileride de zaten hiçbir şekilde OC yapılmayacak olduğu gibi kullanılacak. Buna da bios update gerekli mi?

En güncel bios sürümünü sadece bu işlemciyi kullanarak kurabilir miyim?
Birde bios güncellemesi yaparken mesela anakart sürümü 40 ardından 41 42 çıkmış ben direk 41. sürümü kurmadan 42. sürümü kurabilir miyim?
Fabrika çıkışlı alın bios yükseltmeye gerek kalmaz

Anakartı bu şekilde güncelleme kararı aldım. Sizce bu anakart alınır mı? Şimdi de ileride de zaten hiçbir şekilde OC yapılmayacak olduğu gibi kullanılacak. Buna da bios update gerekli mi?

Bununda 4*** serisi işlemcilere hazır olarak desteği yok diye biliyorum. Yani yine bios güncellemeniz gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika çıkışlı alın bios yükseltmeye gerek kalmaz
Fabrika çıkışlı?

Bununda 4*** serisi işlemcilere hazır olarak desteği yok diye biliyorum. Yani yine bios güncellemeniz gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika çıkışlı?
Alıcağın yerdeki müşteri hizmetlerini söyle böyle böyle diye sana hazır güncellenmiş gönderirler.

4200₺ Bütçe ile APU sistem topladım. İlerleyen zamanlarda donanım takviyesi ve değiştirme yapacağım şimdilik beni idare etmesi yeterli olur. Genel olarak Yazılım ve programlama için kullanılacak arada Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynanacak. Yeterli performans alır mıyım?
(144hz, klavye mouse, kulaklık ve 1 TB HDD mevcut)

RAM 2x8 olarak alınacak.

ilerde ekra
yok reis yanlışlıkla sana cevap vermişim soran arkadaşa dicektim kusura bakma.

yani eğer ilerde güzel bi ekran kartı takmayı düşünüyorsan eğer başka bi sistem önerebilirim r5 3500 rx 550 li m2 ssd'li bi sistem
Bütçem 4200₺ hazır sistem varsa öneriniz tabii ki de önerinizi değerlendirebilirim. Fakat konuda belirtilen sistemden peformans olarak bir farkı yoksa pek gerekte kalmaz o zaman. İlginiz için teşekkür ederim

Bütçem 4200₺ hazır sistem varsa öneriniz tabii ki de önerinizi değerlendirebilirim. Fakat konuda belirtilen sistemden peformans olarak bir farkı yoksa pek gerekte kalmaz o zaman. İlginiz için teşekkür ederim
https://moleculepc.com/urun/carbon-s1/ sistem bu özelleştir bölümünden r5 3500 seçip kasayıda bi düşük model alırsanız fiyat 4350 tl oluyor ilerde ekran kartı alırsanız bu sistem size daha iyi performans verir.

Geri