The witcher 316₺ var hesapta, önerileriniz nedir?
Zaten sen başka oyun bilmiyonkiThe witcher 3
Witcher almayan var mı halaThe witcher 3
Bu kart olayları ne oluyor tam olarak detaylıca anlatabilir misin?Ben olsam zup ve hentai oyunları ile kart kasıp paramı arttırırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten sen başka oyun bilmiyonki![]()
Witcher 3 sevmediğim bir oyundur ona rağmen öneriyorum. Her bütçeye farklı oyun öneriyorum.Ben olsam zup ve hentai oyunları ile kart kasıp paramı arttırırdım.
Zaten sen başka oyun bilmiyonki![]()
@mericcerbay seninmi rehberin vardı kart kasma ile ilgili?Bu kart olayları ne oluyor tam olarak detaylıca anlatabilir misin?
U-Usta steaminde 3773738282 tane oyun var ben ne bilim hangisini sevdiğiniWitcher 3 sevmediğim bir oyundur ona rağmen öneriyorum. Her bütçeye farklı oyun öneriyorum.
Kart ile rozet işleme rehberim vardı ama sizin dediğiniz olay farklı.@mericcerbay seninmi rehberin vardı kart kasma ile ilgili?
U-Usta steaminde 3773738282 tane oyun var ben ne bilim hangisini sevdiğini![]()
Senin rehberin level atlama rehberiydi başka birisinin rehberi ile karıştırdım. Yıllardır korsan oyun oynayan kişi bugün 20 civarı oyun aldı kafa kalmadıKart ile rozet işleme rehberim vardı ama sizin dediğiniz olay farklı.
Level atlama değil tam olarak ama Kartlar ile rozet işliyorsun arka plan fln.Senin rehberin level atlama rehberiydi başka birisinin rehberi ile karıştırdım. Yıllardır korsan oyun oynayan kişi bugün 20 civarı oyun aldı kafa kalmadı![]()