Gtx Ekran kartında Frs ve Dlss Açmak Mümkün mü

ugur3546

80+
Reaksiyon skoru
38
1. sorum gtx ekran kartlarında mesala 1660 süper ekran kartına sahibim dlss desteği gelirmi ilerde çünkü amd bir çok ekran kartına ve apu sistemlere dahil frs desteği getirmiş
2. sorum ise
DLSS ve FSR’ı birbirinden en ayıran en önemli noktaysa açıkçası tam da burası. AMD, teknolojinin yalnızca AMD ekran kartları tarafından değil, NVIDIA ekran kartları tarafından da destekleneceğini açıkladı. Desteklenen ekran kartlarının tamamıysa şu şekilde:

• Radeon RX 5000
  • Radeon RX 6000
  • Radeon RX 500
  • Radeon RX 480/470/460
  • Radeon RX Vega
  • Radeon grafikli tüm AMD Ryzen İşlemcileri
  • GeForce GTX 1000
  • GeForce RTX 2000
  • GeForce RTX 3000
böyle bir yazı gördüm forumda fakat ben 1660 süper ekran kartı ve i5 9600k işlemciye sahibim böyle bir şey mümkünse nasıl açabilirim yada benim bilgisayarımda geçerli olur mu teşşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.

1. sorum gtx ekran kartlarında mesala 1660 süper ekran kartına sahibim dlss desteği gelirmi ilerde çünkü amd bir çok ekran kartına ve apu sistemlere dahil frs desteği getirmiş
2. sorum ise
DLSS ve FSR’ı birbirinden en ayıran en önemli noktaysa açıkçası tam da burası. AMD, teknolojinin yalnızca AMD ekran kartları tarafından değil, NVIDIA ekran kartları tarafından da destekleneceğini açıkladı. Desteklenen ekran kartlarının tamamıysa şu şekilde:

• Radeon RX 5000
  • Radeon RX 6000
  • Radeon RX 500
  • Radeon RX 480/470/460
  • Radeon RX Vega
  • GeForce GTX 1000
  • GeForce RTX 2000
  • GeForce RTX 3000
böyle bir yazı gördüm forumda fakat ben 1660 süper ekran kartı ve i5 9600k işlemciye sahibim böyle bir şey mümkünse nasıl açabilirim yada benim bilgisayarımda geçerli olur mu teşşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
hocam benim gtx1050tide dlss açılıyor

hocam benim gtx1050tide dlss açılıyor
FSR açılabilir.
DLSS açamaz o kartta.
2. sorum ise

• Radeon RX 5000
  • Radeon RX 6000
  • Radeon RX 500
  • Radeon RX 480/470/460
  • Radeon RX Vega
  • GeForce GTX 1000
  • GeForce RTX 2000
  • GeForce RTX 3000
1660S'e dlss geleceğini pek düşünmüyorum. Cevap olarak dlss'i geliştirmek için daha çok çalışacaklarını düşünüyorum.
1660S ile açılır, açmak için destekli oyuna girip ayalardan açmanız yeterli

FSR açılabilir.
DLSS açamaz o kartta.

1660S'e dlss geleceğini pek düşünmüyorum. Cevap olarak dlss'i geliştirmek için daha çok çalışacaklarını düşünüyorum.
bende dlss açılıyor hocam

FSR açılabilir.
DLSS açamaz o kartta.

ama dlss desteği sadece rtx lere özel deilmiydi artık gtx ekran kartlarıdamı destekliyor

Eğer arkadaşın dediği gibiyse ikisini de açarsınız ama bildiğim kadarıyla sadece fsr açarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri